Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  EY tim traga za najuspešnijim preduzetnicima u Srbiji – konkurs za program otvoren!

  Kompanija EY zvanično je otvorila konkurs za program EY Preduzetnik godineTM.

  Od kada je program 2012. godine premijerno pokrenut u Republici Srbiji, svedoci smo sve većeg uspeha domaćih kompanija, a program EY Preduzetnik godine tradicionalno promoviše fenomenalne preduzetničke priče.

  Konkurs za prijave zvanično je otvoren i trajaće do 18. novembra ove godine, a pobednik konkursa kog bira nezavisan žiri, sačinjen od domaćih preduzetnika, biće proglašen na svečanoj gala večeri u februaru 2023. godine.

  Učešće u programu EY Preduzetnik godine ne podrazumeva bilo kakve troškove ili obaveze kandidata/kandidatkinja, dok je program potpuno transparentan. Odluka žirija zasnivaće se na globalnom kriterijumu koji se temelji na ključnim faktorima uspeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

  Domaći preduzetnici mogu se prijaviti samostalno za novi ciklus programa na sajtu kompanije EY: https://eoy.ey.com/ gde je takođe moguće i dati predlog za nominaciju kompanije.

  Ovaj program daje fantastičnu priliku domaćim preduzetnicima da ispričaju svoje preduzetničke priče, predstave svoje uspehe, a pobednik nacionalnog priznanja imaće priliku da prestavlja našu državu na svetskom takmičenju u Monte Karlu.

  „Preduzetništvo kao stub domaće privrede, zaslužuje kontinuiranu promociju i afirmaciju. Iza rezultata koje postižu naši preduzetnici ne stoje samo ambicija i hrabrost, već i izuzetno naporan rad na pretvaranju vizije u stvarnost. Preduzetnici su ti koji imaju drugačiji pogled na svet, koji vide mogućnosti čak i u najtežim trenucima, a uz to imaju i dalekosežne vizije. U svojoj srži, preduzetništvo predstavlja način razmišljanja i delovanja, podrazumeva inovativno rešavanje problema i stvaranja vrednosti. Naša kompanija već više od deceniju prepoznaje značaj i doprinos preduzetništva u Srbiji kroz program EY Preduzetnik godine i svedoči sve boljem plasmanu naših nacionalnih pobednika na svetskom takmičenju u Monte Karlu. Čvrsto verujem da ćemo u istom duhu nastaviti i tokom ovog ciklusa.“ Izjavio je Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

  Ovo prestižno priznanje tradicionalno se dodeljuje najuspešnijim preduzetnicima koji posluju u našoj državi

  Kroz više od deceniju iskustva, timovi kompanije EY izbliza su se upoznali sa 244 kandidata, izuzetnih domaćih preduzetnika koji stoje ispred uspeha svojih kompanija. Kandidati koji su do sada učestvovali u ovom programu, u 2021. godini ostvarili su poslovni prihod od fantastičnih 2.1 milijarde evra, što je ujedno 17% u odnosu na 2020. godinu.

  Učešćem u programu EY Preduzetnik godine najbolji preduzetnici u Srbiji imaju priliku da povećaju mrežu poznanstava i izgrade veze kako sa lokalnim tako i sa globalnim liderima u preduzetništvu.

  Na sajtu kompanije EY www.ey.com/sr_rs/eoy/serbian nalaze se sve informacije o prijavi i učešću u programu EY Preduzetnik godine. Pored toga prijave su moguće i na online aplikaciji eoy.ey.com/.

  Uspešni preduzetnici širom sveta ne posmatraju učešće u programu EY Preduzetnik godine kao mogućnost za kratkoročnu dobit u odnosima sa javnošću, već kao dugoročnu priliku da steknu nove kontakte i generišu nove prihode iz postojećih poznanstava.

  Izvor: BIZLife

  Foto: EY

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE