„Vratiti Vučiću paket sa vitaminima zajedno sa maglom koju prodaje“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Vratiti Vučiću paket sa vitaminima zajedno sa maglom koju prodaje“

  Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije pozivalo je penzionere da vrate paket sa vitaminima koji će po predlogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića biti poklonjen penzionerima.

  “Predlažemo da vitamine, zajedno sa maglom koja nam se prodaje, vratimo dobrotvoru”, navodi se u saopštenju tog udruženja.

  Dodaje se da se “penzionerima od kojih je neusklađivanjem i smanjenjem oteto u proseku četiri do 12 penzija udeljuju vitamini vrednosti oko 600 dinara“.

  Ističe se da su “vitamini nabavljeni u spornoj javnoj nabavci na tenderu na kojem je učestvovao samo jedan ponuđač“.

  “U ličnu i kampanju stranke koju vodi (Vučić) biće potrošeno više od 12 miliona evra od čega najveći deo penzionera neće imati nikakvu korist”, navodi se u saopštenju.

  Dodaje se da je “očigledno da novca za vraćanje otetog i pomoć najsiromašnijim penzionerima ima, ali se troši na politički marketing“.

  “Čudi nas da ga (Vučića) niko od savetnika nije upozorio da je to što radi korupcija jer takva aktivnost i potreban novac nisu planirani Zakonom o budžetu za 2021. godinu niti finansijskim planom Fonda PiO”, ocenilo je to Udruženje.

  Kako se navodi “u novoj farsi predsednik mekog srca udeljuje penzionerima mesečnu dozu vitamina i tako, bezobrazno, po ko zna koji put potcenjuje i ponižava penzionere“.

  “Da li su to Upravni odbor fonda PiO, ministar za rad i predsednik Vlade Srbije ukinuti pa predsednik mora da radi njihov posao? Ima li Srbija, ima li SNS još nekog sposobnog da organizuje i objavi ovu farsu”, ističe se u saopštenju.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE