Video dana: Uz trubače do nove zgrade KC Niš

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Video dana: Uz trubače do nove zgrade KC Niš

  Lekari, sestre i svi zaposleni u Urgentnom centru na niškom Kliničkom su, uz pratnju trubača, prešli u novu zgradu. Direktor Urgentnog Miodrag Lazić kaže da takvom trenutku “dolikuje da bude praćen muzikom”.

  Kao što se u Srbiji tradicionalno srećne prilike obeležavaju uz muzikante i zvuke duvačkih instrumenata, ali i bubanj koji je pojačavao ritam, zaposleni u Urgentnom centru izašli su iz stare zgrade, u kojoj su bili 70 godina, kaže doktor Lazić za Južne vesti.

  Oni su uz pratnju trubača otišli do nove zgrade. U trenutku kada su prolazili kroz kompleks starog Kliničkog centra, muzičari su svirali “Leskovački zvižduk”, a direktor ove službe kazao je da je baš na taj način zamišljao preseljenje u novi prostor.

  “Odande smo krenuli s jednim impresijama, ovde došli sa jednom veselom muzikom. Kompletan Urgentni centar, svi radnici su došli ovde peške, u novi Klinički centar. Dolikuje ovakvom trenutku da uz muziku dođemo ovamo. To je bila moja neka zamisao”, rekao je doktor Lazić.

  Ostale klinike su, dodaje, preseljene ranije, dok je Urgentni centar poslednji prešao u novu zgradu, koju je predsednik Aleksandar Vučić i zvanično otvorio 17. decembra, iako ona još nema upotrebnu dozvolu.

  Inače, Lazić je zadovoljan uslovima u novoj zgradi, naročito što su iz prostorija od 300 kvadrata, kaže, prešli u 3.500 kvadratnih metara. “Već imamo pacijenata mnoštvo, tu i tamo ima kojekakvih sitnica koje treba da se urade, ali globalno sve je to super i sada ćemo mi da ga sredimo da bude kako treba”, dodao je Lazić.

  Izvor: N1, Južne vesti

  Foto: KCN

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE