Veliki nanosi snega LOME drveće, na parkingu SMRSKAN automobil (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Veliki nanosi snega LOME drveće, na parkingu SMRSKAN automobil (FOTO)

  Obilne snežne padavine koje su paralisale delove Beograda na pojedinim mestima si uzazvale i priličnu materijalnu štetu, jer su obarale drveća koja su padala na automobile, strujne kablove, parkove…

  Mnoge krošnje nisu mogle da izdrže pod tolikom težinom snega koji ceo dan intenzivno pada u većem delu Srbije. Velike grane, a ponekad i celo drvo pucalo je pod pritiskom težine, pa su brojna naselja u Beogradu bila blokirana stablima koja su pala i preprečila ulice, a ponegde i na same automobile, od kojih su mnogi prilično oštećeni.

  Jedna od takvih situacija uslikana je u bilizini novobeogradske opštine gde je ogromno stablo palo na parking i praktično smrskalo jedan od parkiranih automobila, pa su čak morali da intervenišu i vatrogasci, a policija je napravila zapisnik.

  Na Voždovcu, tokom večeri, slična situacija. Na jednom većem parkingu popucale su dve velike grane obližnjih drveča i “poklopila” više automobila parkiranih sa obe strane ulice. Na prvi pogled deluje strašno, ali se čini da šteta nije toliko velika, s obzirom na to da je vozila praktično zaštitio ogroman nanos snega na njima.

  Mnogi drugi delovi Beograda nisu bili pošteđeni. Grane su blokirale puteve, staze, parkove, čak su padale i na terase zgrada…

  Izvor: BIZLife, Agencije

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE