Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sve o skandalu koji je srušio najveće fudbalsko carstvo

  Nakon meseci proučavanja miliona stranica o mitu u FIFA-i, Džonatan Kalvert (Jonathan Calvert) i kolege iz The Sunday Timesa razotkrili su najveći skandal u istoriji fudbala. Bio je to kraj FIFA-e kakvu smo do tada poznavali. O svom 12-godišnjem iskustvu na čelu istraživačkog tima i rušenju visokih dužnosnika fudbalske organizacije, Kalvert će govoriti na Weekend Media Festivalu na predavanju „Novinarstvo koje je razotkrilo nogomet kao prljavu igru“.

  Dominik OsterholtŠto je novo u Guglu i kako svoj posao prilagoditi za „Age of Assistance“, na predavanju „Google, kaj ima?“ otkrit će nam Dominik Osterholt, voditelj programa za Google Digital Academy. Danas je mobile pokretač rasta za skoro svako poslovanje, a Osterholt će predstaviti najvažnije prednosti i najbolje prakse koje bi digitalni oglašivači trebali pratiti kako bi ostali pri vrhu ovog izazova te iskoristili sve prilike mobile-first sveta.

  Hans Martin Megard, izvršni direktor Scandinavian Design Grupe, u svojem predavanju pokušaće objasniti kako je održivost podjednako izazov i prilika te kako pametne agencije ciljeve UN-a za održivi razvoj mogu koristiti kao sredstvo za izgradnju brendova. Iz McCann Grupe na Weekend Media Festivalu gostovaće i Srđan Šaper koji će kroz razgovor s direktorom festivala Tomom Ricovom raspravljati o aktualnim pitanjima iz područja marketinga, politike i muzike.

  A zabavnu istoriju vašeg najdražeg 10-godišnjaka rođenog u godini krompira, na sebi svojstven način donosi Robert Knjaz. U kratkom filmu o 10 godina Weekend Media Festivala, saznajte koliko smo alkohola do sada popili, koliko predavanja odslušali, kako je napuštena fabrika postala mjesto najboljih susreta, ko je kriv za najveći skandal Weekend Media Festivala, a koji se od njegovih osnivača fura na Bajagu.

  Deseti Weekend Media Festival ove se godine održava od 21. do 24. septembra u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe. U svom prvom desetleću Weekend je ugostio gotovo 45.000 učesnika: 1.000 govornika, 35.000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca, 3.500 studenata i 5.000 akreditiranih novinara iz cele regije.Weekend Media Festival

  Weekend nije rezerviran samo za predavanja i diskusije, već je i mjesto za partije i „networking“ koji će ove godine biti podignuti na novi nivo. Pomno osmišljen muzički program oduvek je bio jedan od najjačih aduta festivala, a ove godine će biti i iznenađenja prilagođenih velikom jubileju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: PR

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE