Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Represent Communications na POMP Forumu u Ljubljani

  Krajem septembra u Ljubljani se održava jedna od najvećih svetskih konferencija posvećenih content marketingu – čuveni POPM Forum. Fokus konferencije će ovoga puta biti da pokaže na koji način content marketing doprinosi prodaji, odnosno gde je taj komercijalni karakter koji je klijentima tako važan, kada pričamo o contentu.

  Agencija Represent Communications u saradnji sa PM-om, podržava POMP Forum, koji će se održati 28. septembra u Ljubljani, a kako je influencer marketing trenutno jedna od top tema, usko povezana kako sa contentom, tako i sa celokupnim digitalnim marketingom, Marija Mijatović iz ove agencije biće među predavačima na Forumu koji će se pozabaviti upravo ovom temom.

  Marija će predstaviti nekoliko najzanimljivijih studija slučaja i preneti iskustva saradnje sa influencerima koje je ostvarila u prethodne tri godine, zajedno sa Coca-Cola sistemom.

  POPM Forum se održava poslednjih 7 godina, a okuplja stručnjake iz celog sveta koji imaju relevantno i primenljivo znanje iz oblasti content marketinga. Ove godine dolaze predavači iz Holandije, Amerike, Nemačke, ali i regiona.

  Ako želite da saznate više o content marketingu, prijavite se OVDE.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE