Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  pošta srbije

  Štrajkači tvrde da je za novi logo Pošte dato 1,5 miliona evra: Đorđević – to nije istina

  Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević izjavio je danas da su netačne tvrdnje jednog od štrajkača u tom javnom preduzeću kako je za rebrending logotipa Pošte sa poslanicom Draginjiom Vlk potpisao ugovor vredan 1,5 miliona evra.

  „Nisam nikada potpisao nijedan ugovor ni za kakav rebrending, pa ni sa pomenutom poslanicom Draginjom Vlk“, naveo je Đorđević u pisanom saopštenju, kako se navodi, povodom „senzacionalističke i neistinite tvrdnje jednog od štrajkača koju su gromoglasno i tendenciozno preneli opozicioni mediji i političke partije putem društvenih mreža“.

  On je naglasio i da rebrending nije bio planiran, te da je izvršena „samo minimalna intervencija na logotipu kompanije u okviru marketing sektora“.

  Đorđević je istakao da ti neistiniti navodi štete ugledu države, Pošta Srbije, kao i njmu lično kao odgovornom licu.

  Beograd, 28.01.2019. – Ministar za rad, zaposljavanje, boracka i socijalna pitanja Zoran Djordjevic prisustvuje sednici Socijalno-ekonomskog saveta Srbije, danas u Gradskoj sali u Nisu (BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS)

  „Od dana od kada sam na poziciji vršioca dužnosti direktora Pošta Srbije, po statutu preduzeća, svaki ugovor veći od osam miliona dinara je u nadležnosti isključivo Nadzornog odbora, što potvrđuje i postojeći dokument vezan za moja ovlašćenja“, naveo je Đorđević.

  On je uputio i molbu da se „prilikom prenošenja neproverenih informacija poštuje novinarska etika“ i da se uvek ima na umu „šta je interes građana i Srbije pre kretanja u prljavu i tendencioznu kampanju“.

  Paketi DHL-a stizaće u paketomate Pošte: Potpisan ugovor o saradnji

   

  Izvor: BIZLife/Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE