Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  18 novih vozova

  Vožnja „Sokolom“ još neko vreme koštaće 300 RSD: Do kada?

  Promotivna cena karte od 300 dinara za vožnju brzim vozom „Soko“, od Beograda do Novog Sada u jednom smeru, biće produžena i u maju zbog velikog interesovanja građana, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

  Brza pruga Beograd – Novi Sad otvorena je 19. marta, a Momirović je rekao u vozu „Soko“, tokom vožnje brzom prugom od Beograda do Novog Sada, da je do sada tim vozom prevezeno 230.000 putnika i da je u jednom danu dostignut rekord od oko 13.000 putnika.

  „Formirali smo cenu karte na promotivnoj osnovi kako bismo što više ljude vratili na želenicu i da bismo videli šta smo napravili i kakve smo vozove nabavili. Ovo je veliki uspeh. Zato smo i odlučili da promotivnu cenu karte produžimo još mesec dana i da ona važi i u maju“ naveo je Momirović.

  soko

  soko, brzi voz, toma momirović

  „Soko – ponos“

  Pozvao je sve ljude da se provozaju najboljim „Štadlerovim“ vozovima u ovoj kategoriji, koje je Srbija kupila, i uživaju u vožnji.

  „Ovo je ponos za celu državu i građane. Veoma sam zadovoljan“ naglasio je Momirović i dodao da je pre otvaranje brze pruge od Beograda do Novog Sada strepeo da li će projekat biti uspešno završen i da li će biti postignuta brzina od 200 kilometara na sat.

  Ovo je potpuna drugačija slika Srbije, dodao je Momirović.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by tomamomirovic (@tomamomirovic)

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE