Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tim kompanije Jela Jagodina posetio manifestaciju Expo 2020 Dubai

  Kompanija Jela iz Jagodine je i ovog puta ostvarila jednu od svojih vizija- Jelin tim, koji je činio 35 zaposlenih, posetio je manifestaciju Expo 2020 Dubai krajem marta.

  Ovom prilikom, zaposleni su videli najveće inovacije iz celog sveta, prava rešenja za najveće svetske izazove, kao i najbolje prilike za saradnju.

  Cilj ovog putovanja je bio da zaposleni vide da je sve moguće kada postoji želja i volja, da sami pokažu koliko su spremni u nekim nenadanim izazovima, i da izgrade neraskidive odnose u ovom velikom timu.

  Kroz temu “Povezivanje umova, stvaranje budućnosti” i tematske celine “Mogućnost”, “Mobilnost” i “Održivost”, manifestacija Expo 2020 Dubai teži da predstavi najbolje primere saradnje i inovacije iz celog sveta, prikazujući prava rešenja za najveće svetske izazove.

  Kada govorimo o mogućem, Dubai je primer grada koji je iznikao iz običnog peska- dokaz da je sve moguće.

  O tehnološkim inovacijama i velelepnoj arhitekturi je bespredmetno govoriti, jer sve što je u Dubaiju napravljeno, imalo je jednu nameru: da posmatraču oduzme dah, kažu članovi tima kompanije Jela .

  Šta još kažu o odlasku na manifetaciju u kompaniji Jela

  Tim iz kompanije Jela od 35 zaposlenih imao je priliku da pored Svetske izložbe Expo 2020 Dubai, posete Burj Khalifa kulu ukupne visine 829.8 m, spektakularnu Muzičku fontanu na Burj Khalifa jezeru, Burj Al Arab arhitektonsko čudo u obliku jedra broda, Madinat Yumeirah, deo grada inspirisan kanalima u Veneciji. Uživali su upoznajući kulturu domaćina na zajedničkoj tradicionalnoj večeri, ali i odoleli izazovu iznenađenja na pustinjskim dinama u okolini Dubaija i pokazali da su spremni i da mogu sve.

  Jela je i ovog puta dokazala da radi u skladu sa poslovnim svetskim trendovima i radi na konstantnom građenju sinonima stabilne i jake kompanije, navodi se u saopštenju

  Više informacija može se naći na sajtu kompanije:

  https://jela.rs/news/-povezivanje-umova-stvaranje-buducnosti-.html

  Takođe, i kratak video materijal-repartaža sa puta na zvaničnom YouTube kanalu:  https://www.youtube.com/watch?v=Eihna5tvHGA&t=232s

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Jela Jagodina

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE