SNS u "kreativnom zanosu": Šta sve MLADI NAPREDNJACI traže od Deda Mraza (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SNS u “kreativnom zanosu”: Šta sve MLADI NAPREDNJACI traže od Deda Mraza (VIDEO)

  Novogodišnji praznici u Srbiji počeli su “talasom” novih spotova vladajuće Srpske napredne stranke, ovoga puta lokalnog karaktera, sa Deda mrazom u glavnoj ulozi. Zapravo, na kraju se ispostavi glavnoj sporednoj ulozi.

  U prvom spotu Deda Mraz dočekuje i proziva da deca sa Starog grada uđu, kako bi očigledno tražila nešto od njega za Novu godinu. Dve devojke, koje su podsetile Deda Mraza kako su prošli put tražile da skloni Marka Bastaća (bivši predsednik opštine), sada traže podzemnu garažu u Vlajkovićevoj ulici.

  Drugi spot stiže iz SNS odbora sa Novog Beograda, gde dvoje mladih pominju šetalište a najpoznatiji deda na svetu im nudi i vrtić pride…

  Treći spot se odnosi na najudaljeniju beogradsku opštinu Mladenovac, a dvoje mladih Mladenovčana dolaze kod Deda Mraza, kojem donose i (čuveno) mladenovačko pečenje, i traže od njega da im izgradi vrtić.

  Ipak, na kraju oba spota sve ispada da je jedna novogodišnja šala mladih naprednjaka, jer, kako vele: “Postoji neko ko o nama brine tokom cele godine…”

   

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE