Pripadnici Komunalne milicije će od sutra izgledati DRUGAČIJE (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  komunalne milicije

  Pripadnici Komunalne milicije će od sutra izgledati DRUGAČIJE (FOTO)

  Pripadnici beogradske Komunalne milicije će od sutra da budu obučeni drugačije, zahvaljujući novim uniformama, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

  Pripadnici Komunalne milicije će nositi tamnoplavu uniformu sa grbom Grada i prezimenom pripadnika Milicije na prednjoj strani, kao i natpisom “Komunalna milicina” na ramenu.

  Ova uniforma jedinstvena je, međutim, po posebno istaknutim detaljima svetloplave i crvene boje, po kojoj će pripadnici službe biti definitivno na prvi pogled prepoznatljivi.

  “Beogradske komunalne milicionarke i milicionari od sutra ujutru nosiće nove uniforme. Uniforme i obuća urađeni su od najboljih materijala i moderno su dizajnirane sa motivima srpske zastave i grada Beograda. Beograd danas ima 505 komunalnih milicionarki i milicionara, a danas u službu primamo još 45. Komunalne milicionarke i milicionari rade 24 sata za svoj grad, rešavaju komunalne probleme i uvek su na strani građana. Zahvalan sam svim tim divnim ženama i muškarcima na svemu što rade za naš Beograd. Zato će oni od sutra nositi najbolje dizajnirane i najkvalitetnije uniforme i obuću” napisao je Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

  Vesić je na svom Fejsbuku objavio i da se pevačica Jelena Karleuša fotografisala sa pripadnicima Komunalne milicije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE