Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvorene prijave za Payoneer-ove godišnje nagrade za preduzetništvo

  Sa ciljem da osnaži preduzetnike i kompanije, Payoneer, tehnološka kompanija za platne transakcije koja omogućava plaćanja i rast u novoj globalnoj ekonomiji, sa zadovoljstvom objavljuje da su otvorene prijave za 6. godišnje nagrade za preduzetništvo.

  Svrha globalnih Payoneer Annual Entrepreneurship Awards je da osnaži preduzetnike da idu korak dalje, kao i da oda priznanje preduzetnicima, koji pokazuju preduzetnički duh, inovativnost i onima koji nastavljaju da menjaju svet oko nas. Kao i prethodnih godina, pravo učešća imaju i vlasnici preduzeća iz Srbije, koja posluju na međunarodnom tržištu.

  Priznanja, ustanovljena pre šest godina, i ovaj put biće dodeljena u pet kategorija –eCommerce Business of the Year za domen eTrgovine, Freelance Business of the Year za ostvareni napredak u biznisu, Disruptor of the Year za iskazanu kreativnost i smelost u biznisu,  Socially Responsible Business of the Year za kompaniju ili preduzetnika koji je dao doprinos u razvijanju zajednice i iskazao posvećenost u cilju stvaranja promena na bolje, i glavna nagrada Entrepreneur of the Year, za preduzetnika godine.

   

  „Dodeljivanjem nagrada za preduzetništvo, Payoneer nastoji da oda priznanje pojedincima i kompanijama koji se ne boje izazova, koje na globalnom nivou postavljaju nove standarde i svakoga dana pomeraju granice. Želimo da nagradimo biznise koji menjaju svet, ali i da podstaknemo i ohrabrimo druge da krenu tim putem. Posebno mi je drago da je prošle godine jedna od nagrada otišla u ruke srpskoj kompaniji, što govori o kompetencijama i potencijalu koje domaće tržište ima “ – izjavio je Nikola Mehandžić, direktor poslovnog razvoja za tržišta Zapadnog Balkana Payoneera.

  Prošle godine za Payoneer nagrade prijavilo se više od 3.500 preduzetnika iz 129 zemalja. Po prvi put nagrada je dodeljena kompaniji iz Srbije, što potvrđuje da preduzetnici iz Srbije idu u korak sa globalnim, a Srbija zauzima značajno mesto na mapi globalnog tržišta.

  O tome šta je Paoyneer nagrada značila za Vuka Stojkovića, jednog od prošlogodišnjih dobitnika Payoneer nagrade za preduzetništvo, kao i koliko i na koji način se promenilo poslovanje njegove kompanije Totema, rekao je:

  „Payoneer nagrada na ličnom nivou je donela osećaj da ovo što radimo nije tek nešto što se dešava svima, već nešto što prepoznaju i drugi. Dalo mi je snagu da se u potpunosti posvetim razvoju kompanije na vise frontova, a ovo je bilo vidljivo i kod ostatka tima. Na poslovnom planu, donela nam je kredibilitet, koji je preko potreban svakoj mladoj kompaniji, i najviše nam je pomoglo prilikom zapošljavanja novih članova tima“, zaključio je Vuk Stojković, vlasnik kompanije Totema iz Srbije, koja se bavi pružanjem usluga marketinga i rekrutinga na globalnom nivou.

  Svake godine, 5 preduzetnika osvaja prestižnu titulu i priliku da budu predstavljeni na Payoneer web stranici i blogu kako bi predstavili svoje poslovanje i ispričali svoju priču.

  Ukoliko strateški razmišljate, iskazujete snažan preduzetnički duh, imate inovativni pristup ka biznisu i želite da podelite vašu priču, vašu tajnu uspeha i šta vas tera da nastavite sa inovacijama iz dana u dan, možete da se prijavite putem linka, najkasnije do 31. decembra 2021. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Payoneer

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE