Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PetTech program brenda Purina traži najbolje startapove u oblasti brige o kućnim ljubimcima

  Jedinstveni razvojni program Unleashed brenda Purina, treću godinu zaredom objavljuje poziv za prijavljivanje startap preduzetnika u oblasti brige o kućnim ljubimcima u Evropi koji pored novčane pomoći od 50.000 švajcarskih franaka, dobijaju i svu neophodnu podršku Purina stručnjaka.

  Program Unleashed pomaže u razvoju i podržava kreativne startapove koji se bave inovativnim proizvodima i uslugama u oblasti brige o kućnim ljubimcima. Unleashed u svojoj trećoj godini postojanja prednost daje startapovima koji primenjuju održive inovacije u ishrani, uslugama ili tehnologiji, ali i svim preduzetnicima koji se bave inovativnim proizvodima i uslugama i pomažu da se ojača veza između ljubimaca i ljudi.

  Kroz 24 nedelje šest preduzetnika iz Evrope će imati mogućnost da uz pomoć Purina tima stručnjaka ubrzaju razvoj svog projekta i to kroz bolje razumevanje tržišta, potrošača, ali i neophodnih aktivnosti za unapređenje poslovanja.

  „Program Unleashed je za dve godine podržao 12 startapova koji su partnerstvom sa Purina timom razvili i unapredili svoje poslovanje, i to je osnova našeg uspeha. Sa nestrpljenjem iščekujem treći ciklus i pozivam sve inovativne startape za brigu o kućnim ljubimcima koji su aktivni na polju održivosti da se prijave“, izjavila je direktorka Laboratorije za ubrzan razvoj kompanije Purina Kim Bill.

  Startap „BorrowMyDoggy“

  Jedan od podržanih startapova sa najvećom stopom rasta koji se sprovodi u preko 18 kompanija i sedam univerziteta u Velikoj Britaniji, jeste i startap „BorrowMyDoggy“ koji vlasnicima ljubimaca pomaže da pronađu podršku ljubitelja pasa u svojoj okolini.

  Osnivač „BorrowMyDoggy“ Rikke Rosenlund rekao je da se zahvaljujući programu Unleashed startap konstantno razvija.

  „Uz pomoć znanja i resursa Purina stručnjaka zvanično smo pokrenuli i ‘BorrowMyDoggy for Work’ šemu koja zaposlenima omogućava da pronađu ljude od poverenja u svojoj okolini koji će im pomoći u u čuvanju psa tokom radnog dana“, kazao je on.

  Preduzetnici koji žele da usavrše svoj proizvod ili uslugu u oblasti brige o kućnim ljubimcima i uz stručnu podršku Purina tima unaprede svoje poslovanje, mogu podneti prijavu na web stranici www.unleashedbypurina.com najkasnije do 31. decembra 2021. godine. Šest preduzetnika koji će biti deo šestomesečnog programa Unleashed biće proglašeni u aprilu 2022. godine, kada i startuje program ubrzanog razvoja kompanije PURINA.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE