Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Miroslav Mišković: Šta nas čeka u 2022.?

  Posle skoro dve godine života i rada u kovid uslovima, medijska kuća BIZLife pitala je najuspešnije ljude iz biznisa u Srbiji – Šta naš čeka u 2022.?

  Vlasnik i predsednik Upravnog odbora Delta holdinga Miroslav Mišković dao nam je ovakav odgovor:

  „Očigledno je da kovid nije kratkotrajna kriza, već je nešto što možemo smatrati trajnim stanjem, odnosno promenjenim uslovima za poslovanje. Zato smatram da nama koji smo u biznisu pandemija više ne može da bude izgovor, već moramo da, a mogu da kažem da mi u Delti već i jesmo, svoje poslovanje prilagodimo ovim okolnostima“.

  „Vratiću se na ocenu koju je, još 2008. godine, nespretno izneo jedan srpski političar da je ‘kriza naša šansa’. To naravno nije tačno, ako se gleda uopšteno, ali jeste tačno da je kriza situacija u kojoj se bolji odvajaju od lošijih, organizovaniji od manje organizovanih, oni koji imaju sistem, od onih koji rade procenjujući otprilike“.

  „Mogu da kažem da nas u 2022. čeka upravo jedna takva provera u kojoj će se videti ko je poslovni sistem formirao, ko ima kvalitetne ljude i programe, a ko nema ništa od toga. Za ove druge, nažalost, ova kriza će biti teška i dugotrajna. Za Deltu, ovo će biti period povećanih napora, ali ja nemam nikakvu sumnju da ćemo ga završiti uspešno, sa novim projektima koje smo započeli.“

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delta holding

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE