Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ministarka Kisić-Tepavčević izvređala reditelja Gorana Markovića

  Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

  “Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

  Dodaje sledeće:

  „Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, naposala je Kisić Tepavčević.

  Na kraju je dala i “dijagnozu”:  Frustriran i agresivan, umetnički impotentan, bez nacionalnog identiteta“.

  Reditelj Goran Marković inače, prisustvovao je protestu u Beogradu pre dve nedelje, a kada se vraćao kući presreli su ga policajci u civilu. Nakon toga je rekao da je čin pokušaja njegovog legitimisanja bez razloga znak da se režim uplašio.

  „To je veliki strah i panika“, rekao je  Marković tada.

   

  IZJAVA DANA: Lična karta režima – veliki strah i panika

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/Ministarstvo za rad

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE