Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Meridianbet se pridružio ecommerce Asocijaciji Srbije

  eCommerce Asocijaciji se pridružio regionalni lider u industriji online zabave

  eCommerce Asocijacija Srbije osnovana 2018. Godine i danas ima podršku preko 100 kompanija iz različitih industrija i različitih su profila, a zajedno čine važan segment digitalnog ekosistema, jer sve primenjuju model internet poslovanja koji je u skladu sa najvišim standardima, gde se pažnja posvećuje kako zaštiti klijenata, tako i društvenoj odgovornosti digitalnog poslovanja.

  Jedna od tih kompanija je regionalni lider u industriji zabave – gejming i uslugama sportskog klađenja – Meridianbet.

  Meridianbet je brend pod kojim posluje kompanija Meridian Tech d.o.o. Deo Merdian Gaming grupacije koja posluje na preko 40 tržišta Evrope, Afrike i Južne Amerike i ima više od 3 miliona korisnika širom sveta. Samo u regionu Jugoistočne Evrope Meridian upošljava preko 1000 stručnjaka iz oblasti softverskog inžinjeringa, digitalnog marketinga, ljudskih resursa i prodaje.

  “Kompanija Meridian prvi je betting brend koji postaje član najprestižnije domaće digitalne zajednice. Ovo priznanje nije samo potvrda liderske pozicije naše kompanije na tržištu igara na sreću, već i pokazatelj da je model internet poslovanja koji primenjujemo u skladu sa najvišim evropskim standardima kada je reč o zaštiti klijenata i društvenoj odgovornosti u internet poslovanju. Ciljevi eCommerce Asocijacije u potpunosti se poklapaju sa korporativnom praksom koju kao kompanija primenjujemo širom sveta i predstavljaće generator daljeg rasta operacija i poslovne reputacije Meridian Grupe.“, istakao je Damjan Stamenković, šef marketinga.

  Prva izvšna direktorka eCommerce Asocijacije Srbije, Marija Pasuljević, koju nazivaju cirkularnim migrantom zbog poslovanja na svim kontinentima sveta, sklopila je ugovor sa Meridianbet i tom prilikom izjavila: “ Veliko zadovoljstvo nam je što se Asocijaciji pridružio MeridianBet i što se se naš digitalni ekosistem širi i na druge industrije pri čemu, što je najvažnije, delimo iste ciljeve. Želela bih da se zahvalim Damjanu Stamenkoviću i Meridianbetu što su u našoj Asocijaciji videli prestiž i potvrdu liderske pozicije, ali i otvorili nova polja za dalji rast naše ecommerce zajednice.”

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE