Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  enel ps

  Kompanija ENEL PS proslavlja 29 godina uspešnog poslovanja

  Kompanija ENEL PS 29 godina uspešno se bavi podrškom klijentima u domenu neprekidnog poslovanja IT sektora, kao i u domenu bezbednosti i raspoloživosti fizičke IT infrastrukture.

  Tokom tog perioda, kompanija je pozicionirana u samom vrhu u oblasti projektovanja, planiranja i izgradnje Data Centara/Kompleksnih sistema, kao i njihovog održavanja i servisiranja.

  Standardizovanjem procesa rada i uvođenjem vrhunskih stručnjaka u kompanijski tim, koji broji preko 100 zaposlenih, stvorena je snažna profesionalna baza znanja i iskustva. Kreirajući rešenja prema potrebama klijenata i njihovim ciljevima, prate se i primenjuju napredna tehnološka rešenja, metodologije i svetski priznati tehnički standardi.

  Kao akreditovani dizajner od strane Uptime Institute (Acredited Tier Designer), kompanija je osposobljena da projektuje i izvodi Data Centre prema strogim zahtevima Tier standarda, u skladu sa definisanim nivoom pouzdanosti.

  Takođe, poseduje sertifikat Cnet Certified Data Centre Audit Professional (CDCAP®) i Bicsi (DCDC), koji obuhvata proveru rada Data Centara u skladu sa najsavremenijim zahtevima i standardima IT industrije, koji podrazumeva izuzetno poznavanje funkcionisanja Data Centra i svih sistema koji ga čine. O proizvodu/usluzi: Data Centri ključ u ruke, Kontejnerski Data Centri, Sigurne sobe za Data Centre, Data sefovi, Precizna klimatizacija, Besprekidno napajanje UPS, Dizel električni agregati, Sistemi daljinskog nadzora infrastructure DCiM/DCE, Rekovi – rekovska infrastruktura, Ispravljači i invertori, baterije, Brzi punjači za EV elektro vozila, Solarne Elektrane, Usluge projektovanja project management i konsultacije u rešenjima Data Centra, Usluge instalacije – preventivno održavanje, servisiranja UPS, agregta i klimatizacije i sl.

  DATA CENTAR INŽENJERING I KONSALTING, MINI DATA CENTAR, SERVIS I ODRŽAVANJE, EV PUNJAČI, SOLARNE ELEKTRANE,  AGREGATI, UPS SISTEMI, INDUSTRIJSKI UPS, SISTEMI ZA PRECIZNU KLIMATIZACIJU, DUPLI POD, MONITORING, REKOVI I REKOVSKA OPREMA, SOFTVERI I SISTEMI ZA UPRAVLJANJE, ISPRAVLJAČI, INVERTORI I BATERIJE

  STANDARDI:

  ISO 14001, ISO 9001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 50001

  SERTIFIKATI:

  • Accredited Tier Designer (ATD) – Uptime Institute
  • Certified TIA-942 Design Consultant (CTDC)
  • Certified Data Centre Audit Professional (CDCAP®), CNET
  • Data Center Design Consultant™ (DCDC®), BICSI

  Izvor: BIZLife

  Foto: ENEL PS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE