Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: „Što je Crnogorcu normalno, u Vojvodini je nasilničko ponašanje“ (VIDEO)

  Psihijatar iz Nikšića Branka Purlija gostovala je na crnogorskoj televiziji na kojoj je govorila o sličaju masovnog ubistva na Cetinju. Ona je, sudeći po komentarima, mnoge ostavila u šoku jednim svojim komentarom na ovu temu.

  Purlija je govorila o mentalitetu građana Crne Gore, a onda je crnogorski mentalitet uporedila sa mentalitetom mladića iz Vojvodine.

  Nezahvalno je govoriti o psihičkom stanju, pogotovo preminulog. Takođe, moramo znati da živimo u Crnoj Gori, Crnogorci su poznati po svom temperamentu, naročitgo Cetinjani, da su vrlo obrazovani ljudi, da su gospoda, Cetinjani i Nikšićani, i uopšte svi Crnogorci. Poznati su i po tome da su hrabri ljudi, i da imaju humor. Poznato je, ko je sa Cetinja, da tamo svaka zgrada ima svoj naziv i da svaki psihijatar pre svega mora da poznaje mentalitet sredite i te osobe. Ako uporedite mladića iz Vojvodine i mladića iz Crne Gore, ono što je mladiću iz Crne Gore normalno, mladiću iz Vojvodine bi bilo nasilničko ponašanje. To je jednostavno nama u temperamentu, priča Purlija.

  Njene reči izazvale su oštre reakcije javnosti, koja smatra da je iskoristila prostor na javnom servisu da relativizuje nasilje i opravda stravičan masakr koji se u petak dogodio na Cetinju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE