Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gugl i Epl PRIHVATILI KRIPTOVALUTE kao sredstvo plaćanja

  Korisnici Gugla i Epla moći će da obavljaju transakcije u kriptovalutama zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom koja pruža uslugu za kupovinu i prodaju kriptovaluta Coinbase.

  Oni sada mogu da dodaju Coinbase karticu u svoje opcije mobilnog plaćanja, što znači da robe i usluge mogu kupiti putem pametnih telefona koristeći kriptovalute kao što su bitkoin, eterijum, dodžkoin i druge.

  Da biste dobili karticu, morate da odete na zvaničnu stranicu Coinbase da biste dospeli na listu čekanja. Da bi podstakao korisnike da ga dodaju u digitalne novčanike, Coinbase je najavio do 4% kripto nagrada onima koji koriste karticu u Gugl-ovim i Epl-ovim uslugama plaćanja.

  Da li korisnici zaista mogu da plaćaju kriptovalutama?

  Da i ne. Istina je da Coinbase konvertuje vaše kriptovalute u legalno sredstvo plaćanja poput dolara. Odnosno, kada korisnici izvrše kupovinu ili podignu novac sa bankomata, kompanija će pretvoriti digitalnu imovinu u dolare.

  Kompanija upozorava da to podrazumeva plaćanje takse ili provizije u skladu sa vrstom transakcije koju je korisnik izvršio.

  Drugim rečima – plaćate kriptovalutama, ali trgovci uplatu dobijaju u važećoj legalnoj valuti.

  Za sada je ova funkcija dostupna samo u Sjedinjenim Državama i ograničena samo na odabrane korisnike od strane Gugla i Epla.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pexels

  What's your reaction?

  Komentari

  • Joca

   Odlicno, izgleda da ce kriptovalute uskoro svuda moci da se koriste kao sredstvo placanja. To mi se svidja, bitcoinkupovinaprodaja je sigurna buducnost!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE