Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Fokusirajte se na vođenje posla: Canon imagePROGRAF eSERVICE

  Zamislite da ne morate da se bavite zalihama i održavanjem štampača velikog formata i da možete da se fokusirate na svoju osnovnu delatnost. Za cenu samo jedne kafe dnevno.  Sve što treba da uradite je da platite za mastilo koje potrošite na osnovu plaćanja po upotrebi. Ova usluga koja vas oslobađa briga zove se Canon imagePROGRAF eService, jedinstvena usluga koja unapređuje upravljanje štampačima velikog formata.

  Dopustite nam da se pobrinemo za vaš ploter

  Briga o uređajima za štampu deo je svakodnevne rutine, ali uz pomoć Canon eService vi omogućavate nama da ih nadgledamo na daljinu i da se brinemo o njima kada im je potrebna pažnja. Canon eService automatski obaveštava pružaoca usluge u slučaju da je nadgledanom štampaču potrebna pažnja, tako da više ne može da dođe do toga da ostanete bez mastila ili da zaboravite na rutinsko održavanje. To je sve uključeno u uslugu, koja takođe može da obuhvati i imagePROGRAF ploter. Vremena odziva i zastoja su kraća, što smanjuje troškove i povećava produktivnost.

  Plaćajte za mastilo i papir. I to je sve!

  Canon-ova jedinstvena eService usluga zahteva malu promenu u načinu na koji shvatamo štampanje:

  • Prvo, nema više potrebe za kupovinom kertridža. Daljinskim praćenjem statusa zaliha, možemo da procenimo potrošnju mastila i da predvidimo pravovremenu isporuku i uslugu.
  • Drugo, plaćanje po kliku ili plaćanje po kopiji menja se plaćanjem po upotrebi, što znači da plaćate samo za mastilo koje ste utrošili.
  • Treće, istina je da je trošak mastila nešto viši, ali istovremeno, to je takođe jedini trošak za paket koji obuhvata mastilo, održavanje i nadzor, čak i za štampače velikog formata.

  Da li ste spremni da se fokusirate na svoje poslovanje?

  Naša filozofija je jednostavna – za cenu jedne kafe dnevno, možete da promenite način na koji se bavite ploterom i da se fokusirate na svoje poslovanje. Samo platite za mastilo, pritisnite „štampaj“, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE