Goran Vesić je srećan: Stalni posao za 128 vozača GSP

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  vozila gsp

  Goran Vesić je srećan: Stalni posao za 128 vozača GSP

  U gradskom saobraćaju u Beogradu uskoro će 128 vozača koji su radili na određeno vreme dobiti stalno zaposlenje, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesič.

  Grad Beograd dobio je saglasnost Vlade Srbije za prijem u stalni radni odnos 128 vozača, koji su radili na određeno vreme, po ugovorima, duže od dve godine, objavio je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

  “Poslednjih godina osnivač GSP, Grad Beograd, ulaže ogromne napore kako bi naš gradski prevoznik imao dovoljno vozača. Na ovaj način obezbeđujemo uslove za obavljanje javnog prevoza u Beogradu. Uvedeni su posebni bonusi i povećana plate vozačima, tako da je prosečna plata vozača oko 74.000 dinara.

  “Lično sam posvećen poboljšanju uslova rada vozača i srećan sam jer sam uspeo u tome. Na ovom poslu radim zajedno sa menadžmentom GSP i sa reprezentativnim sindikatima u ovom preduzeću”, pohvalio se zamenik gradonačelnika.

  Prema njegovim rečima, sve što je učinjeno doprinelo je da odliv vozača iz GSP bude značajno smanjen u odnosu na prethodni period.

  Trenutno GSP nedostaje oko 100 vozača sa D kategorijom, dok je pre samo nekoliko godina bilo i preko 300 vozača koji su nedostajali, tvrdi Vesić i dodaje da GSP trenutno ima u radnom odnosu ukupno 2.938 vozača sa D kategorijom, od čega je 657 na određeno vreme.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE