Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  cbre

  Cela poslovna zgrada u Beogradu izdata JEDNOM ZAKUPCU

  Celokupni poslovni objekat „Revolucija“ sa više od 10.000 kvadrata kancelarijskog, maloprodajnog i garažnog prostora, izdat je u celosti i to jednoj kompaniji kao zakupcu, čemu je posredovala najveća regionalna konsultantska kompanija CBRE South Eastern Europe.

  „Radi se o najvećoj transakciji izdavanja poslovnog prostora na tržištu Beograda u 2022. godini. Ovim smo potvrdili vodeću poziciju koju kompanija CBRE South Eastern Europe ima kada govorimo o transakcijama izdavanja poslovnog prostora i savetovanja vodećih svetskih i lokalnih kompanija iz širokih segmenata poslovanja.“, istakao je Ivan Stojić, rukovodilac odeljenja za poslovni prostor u kompaniji CBRE SEE.

  Čemu je doprinelo izdavanje „Revolucije“?

  Kako navodi Stojić, pored brojnih transakcija izdavanja kancelarijskog prostora završenih tokom ove godine, izdavanje poslovnog objekta „Revolucija“ dodatno je doprinelo povećanju tržišnog udela kompanije u ovom segmentu tržišta nepokretnosti i potvrđivanju vodeće pozicije kako u Srbiji, tako i na drugim tržištima jugoistočne Evrope na kojima kompanija posluje.

  „Iza svake transakcije, bez obzira na njen obim, stoji konsultantski pristup, niz istraživanja i analiza tržišnih trendova i vrednosti, a pre svega razumevanje poslovanja klijenta i njegovih potreba. Pored ekspertize samog konsultanta, ključ uspešne saradnje leži i u poverenju koje se gradi sa klijentom“, istakla je Jelena Aleksić, direktor saradnik u CBRE SEE, koja je u ovoj rekordnoj transakciji
  zastupala klijenta.

  Poslovni objekat „Revolucija“ nalazi se na atraktivnoj lokaciji najpoznatijeg beogradskog bulevara. Reč je kancelarijskom prostoru A klase, koji prati najnovije trendove u građevinarstvu i dizajnu enterijera uz primenu standarda zaštite prirode i COVID-19 preventivnih elemenata, kao što su dotok svežeg vazduha u konferencijskim salama, beskontaktno otvaranje vrata i slično.

  Investitor projekta je Granit Invest, kompanija sa bogatom tradicijom u građevinskoj indutriji, dok je idejno rešenje izradio renomirani beogradski projektni studio Zabriskie.

  CBRE SEE – vodeća kompanija na tržištu

  Vodeća svetska kompanija u oblasti nekretnina, CBRE Group, Inc., osnovala je 2018. godine, CBRE SEE – regionalnu kompaniju u punom vlasništvu, sa sedištem u Beogradu, Srbiji, kako bi pružila celokupan spektar savetodavnih usluga međunarodnim i domaćim klijentima u Jugoistočnoj Evropi.

  CBRE SEE se brzo razvio u vodeću kompaniju na tržištu i otvorio svoje kancelarije širom regiona: prvo u Sofiji, u Bugarskoj, krajem 2019. godine, zatim u Zagrebu, u Hrvatskoj, u aprilu 2021, a početkom 2022. godine kompanija je otvorila i kancelariju u Ljubljani, u Sloveniji. Preko svojih kancelarija, CBRE SEE pokriva ključna tržišta uključujući: Srbiju, Bugarsku, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru,
  Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju

  Izvor: BIZLife

  Foto: CBRE SEE

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE