Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  83 ponude za zakup 30 lokacija na Savskom keju

  Za zakup lokacija za splavove na Savskom keju u Beogradu stigle su 83 ponude, rečeno je u Gradskoj upravi gde su javno otvorene ponude za 30 lokacija.

  Najveća ponudjena suma za jednu lokaciju je sedam miliona dinara godišnje. Ponude je otvorio glavni gradski urbanista Marko Stojčić.

  Javni oglas za prikupljanje pismenih ponuda za zakup 30 lokacija vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji Beograda raspisan je 25. novembra ove godine.

  Ponude su mogli da daju pravna lica, preduzetnici, udruženja ili građani, a kriterijum za odabir najbolje ponude je najviši ponuđeni iznos ukupne godišnje zakupnine za konkretnu lokaciju.

  Najavljeno je da će vlasnici plutajućih objekata koji nisu stekli uslov za zakup vodnog zemljišta imati rok da ih sami uklone, a ako to ne učine počeće njihovo uklanjanje u saradnji sa Vojskom Srbije, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Policijskom upravom za grad Beograd, Rečnom policijom i drugim nadležnim službama.

  U vreme otvaranja ponuda manja grupa vlasnika splavova protestovala je ispred zgrade Gradske uprave jer smatraju da je konkurs bio „nezakonit i neustavan“.

  Izvor: Beta

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE