Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZNIS SAVET DANA: Kako da NE BIRATE partnera za svoj posao?

  Poslovni partneri su kategorija koja vam sasvim sigurno nije strana ako ste u preduzetničkim vodama. Ljudi koji su uspeli da pokrenu biznis ili traže način da ga unaprede, vrlo često imaju partnerski odnos sa drugom stranom, koja im u toj nameri može pomoći.

  Način na koji se partneri biraju zavisi isključivo od ličnih preferenci, a mi vam danas donosimo savet jednog uspešnog preduzetnika o tome kako NE TREBA da birate partnera za svoj biznis.

  Naime, Infostud grupa, u čijem su vlasništvu biznisi poput Polovnih automobila, Infostud poslovi, 4zida, Prodaja delova itd, održala je nedavno događaj na kojem je između ostalih govorio osnivač i suvlasnik Infostud grupe Branimir Gajić.

  Milion auto delova na JEDNOM MESTU: Obeleženo 3 godine poslovanja Prodaje Delova

   

  Gajić je u prilikom svoje prezentacije dao zanimljiv i primenjiv biznis savet prisutnima na temu biranja partnera sa kojim ćete poslovati.

  Ako ste planirali da uđete u partnerstvo sa nekim sa kim mislite da ne možete da izdržite jedan prekookeanski let, do Njujorka ili Hong Konga, kad nemate gde da pobegnete, nemojte ulaziti u takvo partnerstvo.

  Ovo možda nije nešto na osnovu čega ćete se vi voditi pri izboru svog poslovnpog partnera, ali je definitivno savet koji treba uzeti u obzir ako se nalazite na jednoj ovakvoj prekretnici.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Infostud

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE