Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  prodaja delova

  Milion auto delova na JEDNOM MESTU: Obeleženo 3 godine poslovanja Prodaje Delova

  Najveća internet prodavnica auto-delova u Srbiji, prodajadelova.rs, okupila je veliki broj partnera i prijatelja u beogradskoj zanatskoj pivari Dogma i na taj način, sada već tradicionalno, obeležila treću godinu uspešnog poslovanja.

  Događaju su prisustvovali vodeći uvoznici i veletrgovci auto-delova, partnerske IT kompanije i marketinške agencije, predstavnici kurirskih službi, mediji i influenseri iz oblasti automobilizma, saradnici i prijatelji.

  Projekat Katapult

  Ove godine dogodile su se lepe i značajne stvari za razvoj poslovanja ove internet prodavnice.

  Fond za Inovacionu delatnost Republike Srbije je odlučio da u okviru projekata Katapult, u saradnji sa Svetskom bankom, podrži dalji razvoj Prodaje delova kroz mentorski rad i bespovratna finansijska sredstva. Malo nakon toga postignut je dogovor o strateškom partnerstvu sa Infostud Grupom i objedinjavanju poslovanja sa njihovom internet prodavnicom autohub.rs. Ovakva podrška garantuje stabilnost poslovanja u narednim godinama i pruža odličnu platformu za dalji rast i razvoj.

  Prisutnima su se obratili predstavnici Prodaje delova, Infostud Grupe, Fonda za Inovacionu delatnost, sajta Polovni automobili i SAT Media Grupe.

  Prodaja delova i AutoHUB – jedno pravno lice sa integrisanim timom

  Nikola Đurović, osnivač i direktor Prodaje delova, u uvodnom izlaganju je govorio o značaju podrške Inovacionog fonda i strateškog partnerstva sa Infostud Grupom, objasnio je da će obe prodavnice, Prodaja delova i AutoHUB, u narednom periodu nastaviti da postoje ali da će poslovati kao jedno pravno lice sa integrisanim timom pod njegovim vođstvom koji kupcima u Srbiji već sada može da ponudi milion auto-delova na jednom mestu, najavio je veliku marketinšku kampanju u oktobru i internacionalizaciju poslovanja odnosno ulazak na tržišta u regionu u narednoj godini.

  Branimir Gajić, osnivač i direktor Infostud Grupe objasnio je kako je došlo do sklapanja strateškog partnerstva sa Prodajom delova, istakao da obe kompanije imaju iste vrednosti i viziju daljeg razvoja poslovanja i istakao zadovoljstvo činjenicom da ovaj projekat pruža mogućnost internacionalizacije poslovanja što bi bio prvi iskorak Infostud Grupe na inostrana tržišta.

  Kakvo je stanje na tržištu polovnih automobila

  Dušan Karan, Konsultant za razvoj poslovanja Fonda za Inovacionu delatnost, predstavio je benefite koje pruža projekat Katapult, ovogodišnje dobitnike, dalje planove Fonda, izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Prodajom delova i po<<zvao je sve inovativne preduzetnike da se prijave u selekciju za narednu godinu.

  Nebojša Radojević, Šef Prodaje sajta Polovni automobili, govorio je o tržištu novih i polovnih automobila, ukazujući da se tržište još nije oporavilo u odnosu na 2019. godinu, da je došlo do značajnog pada ponude novih i polovnih vozila i značajnog rasta cena, ali je izrazio nadu da će se stanje na tržištu stabilizovati ukoliko ne bude novih strukturnih nestabilnosti.

  Natalija Delić, novinar i urednik digitalnih kanala SAT Media Grupe, predstavila je planove za digitalizaciju poslovanja ove grupacije, rastući broj čitalaca i gledalaca na njihovim digitalnim platformama ali je istakla i važnost očuvanja tradicionalnih kanala.

  Razvoj elektronske trgovine u Srbiji je u prethodne tri godine u punom zamahu. Opšte “marketplace“ platforme i specijalizovani portali kao što je prodajadelova.rs kupcima nude potpunu transparentnost cena, veću mogućnost izbora i fleksibilne načine isporuke. To približava naše tržište i svetskim standardima poslovanja, ali i samom kupcu koji zaista mora biti u najvažniji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Prodaja delova

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE