Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife lista „30 ispod 30“: Nina Pepić, Atlantic Grupa (VIDEO)

  Rođena je 3. 11. 1994. godine, u Banjaluci, gde, u julu 2017. godine, završava osnovne studije na Ekonomskom fakultetu, na smeru menadžment i preduzetništvo. Za vreme studija radila je kao student demonstrator na predmetu marketing. Radi daljeg usavršavanja u oblasti marketinga, iste godine u oktobru upisuje master studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer marketing menadžment, koje završava 2020. godine.

  Karijeru počinje u januaru 2018. godine u sklopu Atlantic Graduate Trainee programa Atlantic Grupe u Srbiji, na poziciji pripravnika u marketingu u BU (business unit) Gourmet, gde je radila na brendu „Bakina tajna” na svim istočnim tržištima. Godinu dana kasnije, po završetku programa, počinje da radi na poziciji marketing asistenta u okviru SBU Coffee Atlantic Grupe, gde je radila za brendove Grand kafe u kategoriji domaće kafe. Sredinom 2020, postaje Brand Building Manager Junior, a od oktobra iste godine samostalno vodi Grand kafu za tržišta Srbije i Severne Makedonije.

  U slobodno vreme se dodatno edukuje iz oblasti marketinga, uči strane jezike i bavi se plesom (dance fitness), kao instruktor u jednom lancu teretana u Beogradu.

  • Koji je bio prelomni trenutak u vašem životu, zbog kog ste sad tu gde ste?

  Prije nešto manje od godinu dana, Marija Gičić, moj tadašnji šef i mentor, saopštila mi je da preuzima novu poziciju u okviru našeg biznisa, a da ću ja biti zadužena za posao koji smo nas dve do tada zajedničkim snagama radile i sve ono čemu me je do tada ona učila. Činjenica da sam u jednoj regionalnoj grupaciji, kao što je Atlantic Grupa, dobila priliku da vodim Grand kafu, jedan od najpoznatijih brendova u Srbiji i regionu, i to na poziciji koja podrazumijeva dva strateški bitna tržišta (Srbija i Sjeverna Makedonija), za mene je bila izuzetna čast i privilegija i velika motivacija za dalji rad na sebi.

  • Koja je najvažnija lekcija koju ste naučili u dosadašnjem radu?

  Da je neophodno da svakog momenta imam na umu nešto što me motiviše, raduje i čemu težim. Nešto od čega vidim konkretnu svrhu i doprinos, kako lično, tako i za kompaniju u kojoj radim, a sve to kako bih bila spremna da svakog dana dajem najmanje 100 odsto od sebe i istrajem u svojoj namjeri.

  • Ko je vaš „mentor iz snova” (kada biste mogli da izaberete bilo koju ličnost, iz Srbije ili sveta)?

  Za mene je to osoba koja je spremna da nesebično i sa velikom dozom strpljenja dijeli i prenosi znanja i iskustva sa svojim „peerovima” i podređenima, ali prije svega, osoba koja voli svoj posao. Imam sreću da radim u kompaniji u kojoj sam okružena upravo takvim kolegama, zbog kojih sam danas tu gdje jesam.

  • Koja je vaša definicija uspeha?

  Sa jedne strane, generalno gledano, rekla bih da je to kombinacija znanja, odlučnosti, strpljenja i malo „ludosti”, koja će vas zasigurno izdvojiti od drugih. A sa druge strane, one ličnije, rekla bih da je to svaki momenat kada osjetim da postajem korak bliže osobi kakva bih voljela da budem, i kao prijatelj i kao kolega.

  • Obrazovanje ili praksa?

  Međusobno se dopunjuju i jedno bez drugog ne mogu.

  • Koliko sati dnevno, u proseku, provedete radeći?

  Rad od kuće je, definitivno, uticao na broj sati koje provedemo u poslu, ali to je sigurno najmanje osam sati produktivnog rada.

  • Koja je najvažnija osobina uspešnog poslovnog čoveka ili žene?

  Strpljenje i istrajnost.

  • Kako biste opisali generaciju Z, kojoj i vi pripadate?

  Društveni, uporni, tvrdoglavi, spremni da rade naporno za ciljeve koje su sebi postavili, a zauzvrat traže poštovanje i povjerenje starijih kolega, kao i prepoznavanje/nagrađivanje uloženog truda i napora.

  Izvor: BIZlife magazin

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE