BIZLife lista “30 ispod 30”: Marijana Pantović, brend menadžer za energetska pića, Knjaz Miloš

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife lista “30 ispod 30”: Marijana Pantović, brend menadžer za energetska pića, Knjaz Miloš

  Marijana je diplomirani ekonomista, brend menadžer za energetska pića u kompaniji Knjaz Miloš. Svoju karijeru počinje u kompaniji Henkel, gde stiče osnovna znanja i zaljubljuje se u marketing. Krajem 2016. godine postaje deo tima jednog od najvećih proizvođača vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka u regionu, gde nastavlja da gradi karijeru na vodećem brendu na tržištu energetskih pića – Guarana. U skladu sa karakterom brenda koji vodi, trudi se da kroz život ide hrabro, sa čvrstim stavom i velikom dozom šale. Njen moto je: Ne postoje glupa pitanja – ukoliko ne znaš, pitaj i naučićeš.

  Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

  Verujem da se, kao i meni, svakom mladom čoveku javi želja za odlaskom u nekom momentu studiranja ili početka karijere. Dolazak sa Zlatibora na studije u Beograd bio je prvi korak, nakon čega se javlja pitanje kuda dalje. Međutim, odlazak iz Srbije je za mene ostao samo ideja. Glavni razlog je to što volim da se osećam „svoja na svome”. Osim toga, porodica i prijatelji su veoma bitan deo mog života i, koliko god da su uslovi za život „tamo negde” možda bolji, bez ova dva faktora ne bih bila ispunjena. Na život i posao uvek gledam sa optimizmom: smatram da trud, rad na sebi, posvećenost i istrajnost, uz malu dozu sreće – uvek vode ka ispunjenju ličnih ciljeva. Verujem da svako može da nađe svoje mesto pod suncem gde će biti srećan, zadovoljan i ispunjen. Da li je to mesto u Srbiji ili negde preko – nije važno.

  Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

  Učiteljica, jer čemu znanje ako ne možemo da ga prenesemo!

  Omiljeni predmet u školi?

  Matematika, i u školi i u životu. Verovatno zbog toga što 2 + 2 uvek mora da bude 4. 😊

  Poslovni uzor?

  Pored svih divnih ljudi sa kojima sam imala priliku da sarađujem i od kojih sam mnogo naučila, a sada ih je zavidan broj, izdvojiću vodeći uzor – tatu. 😊 On se bavi pčelarstvom i za mene predstavlja oličenje toga kako neko sa voljom, željom i posvećenošću uspešno radi posao koji voli, bez obzira na sve poteškoće.

  Izvor: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE