Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ziđin

  Ziđin traži inženjere, rudare, vozače…

  Kompanija Srbija Ziđin Mining, koja upravlja rudnikom bakra Čukaru Peki kod Bora, raspisala je konkurs za prijem više radnika različitih kvalifikacija.

  Najviše potrebe iskazano je za rudarskim inženjerima i rudarskim tehničarima za podzemnu eksploataciju, inženjerima i tehničarima za bezbednost i zdravlje na radu, električarima i operaterima mašinskog održavanja.

  „U bliskoj budućnosti očekujemo i prijem novih vozača kamiona i rukovalaca građevinskom mehanizacijom“, rekli su Beti u toj kompaniji.

  Osim tipično rudarskih i srodnih pozicija, kompanija trenutno ima otvorene konkurse za pozicije ESG saradnika (saradnik za poslove zaštite životne sredine, društvene odgovornosti i savesnog korporativnog upravljanja), za koju je potrebno stečeno visoko obrazovanje i poželjno prethodno radno iskustvo u ovoj oblasti., vozače…

  Kompanija ima i otvorene konkurse za pozicije saradnika za CSR (korporativnu društvenu odgovornost), kao i saradnika za logistiku i prodaju.

  Prema dobijenim informacijama, nakon dolaska Ziđin Mininga početkom 2019. godine, kompanija je zaposlila oko 800 novih radnika. Trenutno ih je zaposleno više od 900, ali u kompaniji očekuju da će do kraja ove godine broj zaposlenih premašiti 1.000.

  O potencijalnoj saradnji Ziđin Mining razgovara i sa rukovodstvom Tehničkog fakulteta u Boru, u kome postoje smerovi za potrebe rudarstva, ali i sa rukovodsvom Mašinsko-elektrotehničke škole.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE