Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Konkurs Ministarstva odbrane: Stipendije do 50.000 RSD plus siguran posao

  Ministar odbrane Nebojša Stefanović pozvao je mlade da se prijave na konkurs Ministarstva za dodelu studentskih stipendija.

  Stipendije iznose od 40.000 do 50.000 dinara mesečno i one su samo još jedan od načina da pokažemo koliko čvrsto verujemo u mladost naše Srbije, u njena znanja i veštine, navedeno je na sajtu Ministarstva odbrane.

  „Ne samo da verujemo, već želimo da pružimo podršku mladima i to ne samo rečima. Pozivam ih da se prijave na naš konkurs na kom uz ovu značajnu finansijsku pomoć dobijaju i siguran posao po završetku školovanja. Mi želimo da već danas investiramo u mladost Srbije, jer upravo zbog nje i gradimo i modernu i snažnu vojsku i Srbiju, da bi mladi u njoj imali što bolju budućnost“, rekao je Stefanović.

  On je precizirao da Ministarstvo odbrane dodeljuje 44 stipendije za studente elektrotehnike, računarstva, mašinstva, računarskog inženjerstva, mašinskog i tehnološkog inženjerstva, matematike, farmacije, saobraćaja i drugih studija.

  Kako je naveo, po završetku školovanja i neophodnih obuka, između ostalog, njih 17 postaće oficiri Vojske Srbije na dužnostima širom Srbije, dok će 18 dobiti posao u Vojnotehničkom institutu u Beogradu i Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MOD

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE