Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zentiva Srbija – dobitnik globalnog priznanja Great Place to Work®

  Iza tima Zentiva Srbije stoji jedinstvena priča o razvoju, čija je izvrsnost pravi odraz međusobnog poverenja, poštovanja i podrške. O tome sada zvanično govori i globalno priznanje – Great Place to Work®.

  Great Place to Work® je globalno prepoznata organizacija koja na osnovu definisanih metoda evaluacije zadovoljstva zaposlenih dodeljuje priznanja onim kompanijama koje uspešno neguju profesionalnu kulturu i brinu o svojim zaposlenima.

  Početak naše priče datira deceniju unazad kada je svega nekoliko ambicioznih pojedinaca sa velikom vizijom i jasnim ciljevima usmerilo svoje snage u start-up. Danas naš tim broji nešto više od 30 članova i nalazimo se u top 7 generičkih kompanija u Srbiji. Na tom putu smo rasli organski, gradeći kulturu kompanije na poverenju, podršci i otvorenom načinu razmišljanja. Naš tim se razvijao dolaskom svakog pojedinca koji je spoj karaktera i kompetentnosti, koji je spreman da stvara, a ne samo sledi. Svesni smo da je uživanje u radu ključno, sledstveno, stvaramo i rastemo sa radošću, poštujući uspehe jedni drugih, što nas čini drugačijim i prepoznatljivim. Sve dok verujemo u ove vrednosti bićemo prepoznati kao “great place to work”. Zahvalna sam svakom pojedincu koji je doprineo da to i ozvaničimo prepoznatim sertifikatom, Jelena Nikolić, Regionalni direktor Zentiva Zapadni Balkan i Direktor Zentiva Srbija i Crna Gora.


  O kompaniji Zentiva

  Zentiva je multinacionalna kompanija koja je u Evropi i šire prepoznata kao proizvođač visokokvalitetnih pristupačnih lekova. Sa posvećenim timom od više od 4.500 ljudi i razvijenom mrežom proizvodnih lokacija – uključujući vodeće lokacije u Pragu i Bukureštu – Zentiva nastoji da podrži svakodnevne zdravstvene potrebe pacijenata plasiranjem brendiranih generičkih lekova i OTC proizvoda.

  U aprilu 2020. godine Zentiva Pharma je preuzela centralnu i istočnu regiju kompanije Alvogen i time započela sa radom u Srbiji. Moto kompanije jeste da zdravstvo treba da bude pravo, a ne privilegija. Tim u Srbiji teži da na lokalnom tržištu razvija isti kredibilitet građenjem visoko profesionalne saradnje sa svim karikama zdravstvenog sistema i da u tome svakim danom bude sve bolji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Zentiva Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE