ZBOG NESREĆE NA KORIDORU: Nadzor smenjen, direktoru manja plata

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ZBOG NESREĆE NA KORIDORU: Nadzor smenjen, direktoru manja plata

  U javnom preduzeću Putevi Srbije smenjen nadzor koji je bio zadužen za neotvorenu deonicu Ub-Lajkovac, jer nije češće kontrolisao signalizaciju na tom delu Koridora 11, gde se u nedelju dogodila teška nesreća.

  Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je rekla da je jutros obaveštena da je nadzor u Putevima Srbije smenjen, a da je jedan od izvršnih direktora kažnjen disciplinski tri meseca smanjenjem plate za 20 odsto, jer je bio zadužen za signalizaciju na toj deonici.

  Mihajlovićeva je povodom nesreće 12. novembra, kada je automobil išao neotvorenim autoputem i udario u betonsku barijeru na kraju te deonice, rekla da je posao tužilašta i policije da utvrde ko je pomerio betonsku barijeru na tom autoputu.

  “Rade na tome, odgovornost je na onome ko je pomerao jednu od četiri betonske barijere”, navela je Mihajlovićeva.

  Ona je dodala da taj deo autoputa jeste gotov, ali da nije pušten u saobraćaj, jer “ni napred, ni nazad” nema ničega. To je “to čuvena deonica iz njive u njivu”.

  Putevi Srbije saopštili su da je postavljen novi neposredni rukovodilac i nadzorni organ za neotvorenu deonicu Koridora 11 Ub-Lajkovac.

  Dosadašnji rukovodioci su smenjeni, a novi postavljeni u cilju “redovne i stalne kontrole kompletno postavljene saobraćajne signalizacije i psotojećih betonskih barijera”.

  Izvor: Beta, Agencije

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE