Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Komunikacija

  Zašto ovih dana čekamo 20 minuta da se javi operater mts-a?

  Ukoliko ovih dana pokušavate da kontaktirate servisnu službu Telekoma Srbije moraćete da budete strpljivi, pošto se na razgovor sa operaterom čeka skoro 20 minuta, a razlog je veliki broj poziva korisnika kojima je signal isključen zbog neizmirenih dugovanja.

  Po prijemu poziva Telekomov korisnički servis prvo automatski obaveštava da su „u toku isključenja saobraćaja zbog neplaćenih računa“.

  Na javljanje operatera se čeka 10, 15 i više minuta, tako da i za banalnu informaciju korisnik mora biti strpljiv da bi stupio u kontakt sa operaterom.

  Na pitanje zašto se toliko dugo čeka, sam operater potvrđuje da veliki broj korisnika čeka na razgovor. „Isključili smo veliki broj korisnika zbog neizmirenih dugovanja, u svakom trenutku više od 100 njih čeka na razgovor sa operaterom“, kažu u korisničkom servisu.

  Govorna pošta, kao ni operater ne pominju o kom broju isključenih korisnika se radi, ali imajući u vidu da je ovaj problem „uvršten“ u početne informacije govorne pošte, može se pretpostaviti da taj broj nije mali.

  Da li su se građani previše istrošili tokom novogodišnjih i božićnih praznika pa nisu „stigli“ da plate i telekomunikacione usluge, ili im je možda galopirajući rast cena hrane i osnovnih dobara internet i televiziju „gurnuo“ u drugi plan, možemo samo da nagađamo.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE