Vučić najavio otvaranje BG aerodroma, kao i međugradskog prevoza

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučić najavio otvaranje BG aerodroma, kao i međugradskog prevoza

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da očekuje početak delimične obnove avio-saobraćaja i međugradskog saobraćaja oko 1. maja, a nakon 4. maja i delimično otvaranje gradskog saobraćaja.

  Za početak mogu da se uspostave linije ka aerodromima u Evropi i svetu koji budu otvoreni, istakao je on, objasnivši da, kada je reč o gradskom saobraćaju, neće odmah biti u funkciji svi kapaciteti, već srazmerno broju ljudi koji rade, pri čemu će morati da se primenjuju najrigoroznije mere.

  On je preneo da se, po poslednjim testovima od noćas, vidi da se epidemija smiruje, na šta su, kako je istakao, veliki uticaj imala poslednja tri i po dana zabrane kretanja.

  Predsednik Vučić prisustvovao je danas otvaranju nove bolnice u okviru VMC „Karaburma“, u kojoj će moći da bude smešteno 60 pacijenata obolelih od COVID-19, sa srednjom i težom kliničkom slikom.

  Tom prilikom istakao je da će se, kada se bude završio prvi talas epidemije, videće koji su centri ojačani i koliko je još opreme potrebno da se kupi, kako bismo bili potpuno spremni za naredni udar ovog virusa, za koji svetski epidemiolozi kažu da ga je gotovo izvesno očekivati na jesen.

  Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE