Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Više od 4 miliona litara goriva kupljeno uz Drive.Go mobilnu aplikaciju

  Za nešto više od godinu dana, koliko Drive.Go mobilna aplikacija postoji, uz pomoć ove usluge kupljeno je više od četiri miliona litara goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji. Ovo je još jedan od pokazatelja poverenja koje korisnici imaju u inovativne usluge koje NIS uvodi na domaćem tržištu, a koje doprinose komforu potrošača.

  Drive.Go mobilna aplikacija može se preuzeti sa Google Play, Apple Store ili Huawei App Gallery, a trenutno se može koristiti na više od 210 benzinskih stanica NIS-a. Uz pomoć jedinstvene aplikacije kupci na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama mogu gorivo da plate direktno iz automobila, bez odlaska na kasu.

  „Digitalizacija i uvođenje inovacija u svakodnevni biznis su ono na čemu predano radimo, a sve u cilju da našim potrošačima uštedimo vreme i pružimo kvalitetnu usklugu. Više od četiri miliona litara goriva prodatih uz pomoć naše inovativne aplikacije najbolji su dokaz da smo uspeli u ovom zadatku i prepoznali potrebe onih koji su nam najvažniji – naših krajnjih korisnika“, istakao je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet u kompaniji NIS.

  Кorišćenje Drive.Go mobilne aplikacije je veoma jednostavno i sve što je potrebno jeste da se aplikacija aktivira na mobilnom uređaju, a zatim natoči gorivo u rezervoar automobila. Skeniranje QR koda, koji se nalazi na točionom mestu i koji je neophodan za plaćanje goriva, može se obaviti pre ili posle točenja. Potom je potrebno kliknuti na opciju „plati“ u mobilnoj aplikaciji čime je proces kupovine i plaćanja završen. Prilikom registracije naloga, pri prvom korišćenju, neophodno je uneti podatke o bankovnoj kartici kojom će se obavljati plaćanje. Tom prilikom se registruje i kartica programa lojalnosti „Sa nama na putu“, što će omogućiti da se prilikom kupovine goriva putem aplikacije sakupljaju bonus poeni, na isti način kao i prilikom plaćanja na kasi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE