Konferencija “OIE Srbija 2021” u Beogradu 15. septembra

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Konferencija “OIE Srbija 2021” u Beogradu 15. septembra

  Prva konferencija u organizaciji Udruženja Obnovljivi izvori energije biće održana 15. septembra u hotelu Metropol.

  Konferencija se organizuje uz podršku Evropske banke za obnovu i razvoj, uz institucionalnu podršku Ministarstva rudarstva i energetike.

  Biće organizovana kao serijal panel diskusija posvećenih najvažnijim temama poput energetske tranzicije u Srbiji i regionu, dostignutim rezultatima do 2020. godine i ciljevima za 2030. i 2040. godinu, novim investicijama i tehnologijama, integrisanju obnovljivih izvora energije u tržište električne energije, uvođenju aukcijskog premijskog modela, kao i svim izazovima i preprekama koje energetskih tranzicioni proces donosi.

  Osim standardnih energetskih i investicionih tema, konferencija će biti prilika za promociju Zelenu ženske mreže, kao internog tela OIE Srbija formiranog sa ciljem da podstakne inkluzivnost i rodnu ravnopravnost u industriji zelene energije, kao i za promociju mladih kojih se bave obnovljivim izvorima energije, saopštili su organizatori.

  Osim zvaničnika Ministarstva rudarstva i energetike i Evropske banke za obnovu i razvoj, učešče na konferenciji su potvrdili najviši zvaničnici organizacije WindEurope, Energetske zajednice, zvaničnici pokrajinskih institucija i javnih preduzeća, predstavnici najvećih investitora u Srbiji i regionu,konsultanti, bankari i advokati.

  Detaljan program konferencije pod radnim nazivom “OIE Srbija 2021” biće dostupan u narednom periodu na sajtu www.oie.rs i društvenim mrežama.

  Namera Udruženja je da konferencija postane godišnje, tradicionalno, nacionalno i regionalno okupljanje najvažnijih učesnika u industriji zelene energije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE