Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Uručene nagrade Saint-Gobain Gypsum Trophy 2022

  Kompanija Saint-Gobain, globalni lider u modernoj i održivoj gradnji, uručila je nagrade za pobedničke projekte ovogodišnjeg nacionalnog Saint-Gobain Gypsum Trophy 2022 takmičenja za tržišta Srbije i Crne Gore.

  Reč je o najprestižnijem takmičenju u ovoj oblasti na svetu koje je prvi put organizovano u Parizu 1998. godine. Projekti sa naših prostora su prvi put učestvovali 2001. godine na tadašnjem takmičenju British Plasterboard Trophy Jugoslavija, sa idejom da ovo jedinstveno takmičenje promoviše izvođače enterijerskih sistema suve gradnje i arhitekte koji kreiraju zahtevne i vrhunski dizajnirane enterijere.

  Pobednik Saint Gobain Gypsum Trophy Srbija 2022 u kategoriji NON-RESIDENTIAL, odnosno enterijeri izvedeni u poslovnim objektima je projekat CBS INTERNATIONAL HQ Beograd, a priznanje je uručeno kompaniji koja je zadužena za izvođenje, Studio M savremeni sistemi gradnje, i kompaniji CBS International kao autoru projekta.

  Pobednik Saint-Gobain Gypsum Trophy Crna Gora 2022 u kategoriji PLASTERBOAD, odnosno enterijeri izvedeni u sistemu suve gradnje sa Rigips gipskartonskim pločama je projekat EKOLOŠKI EFIKASNA ZGRADA Podgorica za koju primila nagradu izvođačka kompanija Strabag, kao i kompanija Cerovo, distributer Rigips materijala na ovom projektu.

  Dva pobednička projekta sa tržišta Srbije i Crne Gore očekuje uzbudljivo putovanje i svečanost koja će se održati 28. aprila 2023. godine u Atini, na kojoj će projekti biti prezentovani sa pobedničkim projektima iz čitavog sveta i takmičiti se za prestižne nagrade.

  ,,Saint-Gobain Gypsum Trophy je događaj na kom nagrađujemo spoj inženjerskih veština i kreativnosti i vaši projekti su sa razlogom predstavljeni na ovom događaju. Hvala vam što zajedno promovišemo suvu gradnju kao materijale budućnosti. Njihovom primenom unapređuje se zaštita životne sredine, energetska efikasnosnost, akustične performanse, lakša i brža ugradnja, dugotrajnost i ušteda svih resursa. Do sada smo dva puta doneli najprestižnija priznanja u Srbiju za projekat Delta Sport u Madridu 2006. godine i projekat Muzej jugoslovenske kinoteke u Londonu 2011. godine” istakao je Vladan Ilić direktor Saint-Gobain.

  Ovo takmičenje se realizuje u više od 30 zemalja sa više od 70 projekata i 350 učesnika.

  Saint-Gobain – Godina jubileja i inovacija

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Saint-Gobain

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE