Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Trivan kaže da Stanić BEZOČNO LAŽE, glumac ODMAH odgovorio

  Predsednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije Jelena Trivan izjavila je da su optužbe glumca Tihomira Stanića na njen račun „bezočna laž“, dok glumac ponavlja da stoji iza svega što je rekao u vezi Jelene Trivan.

  Jelena Trivan izjavila je da nema cenzurisanih filmskih reditelja u Srbiji, da su optužbe glumca Tihomira Stanića na njen račun „bezočna laž“ i da se protiv nje trenutno vodi „neprimerena i ogavna kampanja“.

  Gostujući u emisiji „360 stepeni“ televizije N1 Stanić je naveo da ga je kao producenta Markovićevog filma Trivan zvala i pitala da li je odustao od tog projekta, kao i da je on to odbio, a da je nakon toga poništen konkurs FCS na kome su reditelji Marković, Želimir Žilnik i Srđan Dragojević dobili sredstva na predlog stručne komisije.

  “Zvala me Jelena Trivan da odustanem od filma Gorana Markovića“

  Trivan je rekla agenciji Tanjug da je lično targetirana, iako je UO FCS kolektivan organ, u kampanji u kojoj su „Marković i ta jedna grupa ljudi“ iznete, kako je rekla, „krajnje uvredljive reči“ na njen račun, između ostalog da je „moralna nakaza, čuvar murala Ratka Mladića“.

  Ona je podsetila da je prošle godine bila napadana da je protivpravno izabran film „Dara iz Jasenovca“ za kandidata za Oskara, zato što su imali svoje filmove, dok se ove godine nisu bunili kada je po istoj proceduri izabran drugi film, jer „oni nisu imali svoje fimove“.

  „Mogla bih da ih podsetim da lažu, da kažem da je sve to što govore jedna apsolutna neistina, i da je sramota na takav način da me targetiraju“, navela je Trivan.

  „Ono što je Stanić odgovorio nije neistina – to je bezočna laž“, naglasila je Trivan, koja je dodala da se sa Stanićem zna mnogo godina i da joj je glumac „dolazio na vrata kad mu je bila potrebna pomoć“.

  „Tako da sam ja neko ko je njemu bio prijatelj i podrška, a ne neko neko ko bi mogao da njega pritiska i preti. A činjenica da se taj čovek, koji me privatno poznaje po dobrom, odlučio da slaže javno na televiziji govori da je reč o kampanji“, ocenila je Trivan.

  Stanić: Nije laž, nego istina

  Sve što sam rekao da me je Jelena Trivan zvala i pritiskala da odustanem od produciranja filma Gorana Markovića istina je, kaže za Nova.rs Tihomir Stanić, odgovarajući na optužbe predsednice UO FCS da u javnost iznosi „bezočne laži“.

  Glumca i producenta je, kako je izjavio, zvala lično Jelena Trivan da odustane od produciranja filma „Doktor D“ Gorana Markovića.

  Iza svega što je izjavio za N1 Tihomir Stanić stoji. On odgovara predsednici UO FCS da ne da nije lagao, već je sve istina.

  „Bezveze je da dalje pričamo o tome. Stojim iza svake reči. A to da sam dolazio na vrata Jelene Trivan apsolutno nije tačno!“

  Glumac i producent ističe da su se videli pre desetak godina, od čega je jednom bilo, sasvim slučajno, u „Srpskoj kafani“, potom, opet sticajem okolnosti na setu filma „Top je bio vreo“ u Zemunu, a dok je bila u Demokratskoj stranci, u isto to vreme, izrazila je želju da mu pomogne da završi to ostvarenje.

  „I nismo uspeli…Od tada sam Jelenu Trivan video jednom na aerodromu u Tivtu i jednom na Filmskom festivalu u Nišu. I ništa nisam tražio“, precizirao je Stanić.

  Izvor: Nedeljnik, Tanjug, Nova S

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE