Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  STOP SHOP donirao 2.500 medicinskih paketa za deset opština u Srbiji

  Nastavljajući svoje napore da pomaže zajednicama u borbi protiv pandemije virusa COVID-19, IMMOFINANZ-ov ritejl park STOP SHOP uručio je donaciju u ukupnoj vrednosti od preko 5.000 evra humanitarnim organizacijama, obrazovnim ustanovama i centrima za socijalni rad u deset opština u Srbiji. Po 2.500 paketa koji sadrže zaštitnu opremu i dezinfekciona sredstva poslato je gradovima i opštinama u kojima IMMOFINANZ, vodeći investitor u oblasti komercijalnih nekretnina u Centralnoj i Istočnoj Evropi, trenutno posluje sa svojim ritejl parkovima STOP SHOP.

  Zaštitne maske za lice, rukavice od lateksa, maramice i dezinfekciona sredstva podeljene su kancelariji Caritas u Valjevu i ograncima Crvenog krsta u Subotici, Vršcu, Čačku, Lazarevcu i Smederevu. Donaciju su primili i Predškolska ustanova „Stonogica“ u Sremskoj Mitrovici, Osnovna škola „Rade Drainac“ u Borči, kao i Centri za socijalni rad u Požarevcu i Nišu.

  Teška vremena tokom pandemije učinile su da IMMOFINANZ u još većem obimu podrži društveno odgovorne inicijative. Tokom prošle godine, kompanija je, takođe, pomogla onima koji su bili na prvoj liniji borbe protiv korona virusa, donirajući humanitarne pakete raznim organizacijama u gradovima širom Srbije.

  STOP SHOP ritejl parkovi ostaju bezbedno mesto za kupovinu tokom pandemije, jer posetioci mogu da uđu u prodavnice direktno sa parkinga držeći neophodnu distancu tokom kupovine. STOP SHOP-ovi su takođe zadovoljili potrebu za pristupačnijim proizvodima u vremenima krize, pružajući širok asortiman proizvoda sa povoljnim cenama u odnosu na kvalitet za porodice kojima je to važno. Kao rezultat toga, učestalost posećenosti ovih ritejl parkova u Srbiji ubrzo se vratila na nivo pre krize.

  Izvor: BIZLife

  Foto: IMMOFINANZ

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE