Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sberbank Srbija i njeni zaposleni obezbedili novogodišnje poklone za mališane na Dečjoj klinici u Tiršovoj

  U želji da pred dolazeće novogodišnje praznike obraduje veliki broj mališana koji borave na nekom od odeljenja na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici, predstavnici Sberbank Srbije danas su posetili ovu izuzetno važnu zdravstvenu ustanovu i deci koja su trenutno na lečenju i oporavku poklonili više od 200 novogodišnjih paketića.

  Briga o zdravlju i sreći naših najmlađih je zadatak svih nas i mi u Sberbank Srbija želeli smo i ovoga puta da iznenadimo i obradujemo veliki broj mališana koji će Novu godinu, igrom slučaja, dočekati na klinici u Tiršovoj. Uz novogodišnje paketiće koje smo pripremili, svakako dolazi i naša želja da svi mališani uz podršku lekara i stručnog osoblja klinike u Tiršovoj što brže ozdrave, vrate se u školske klupe i druženju sa svojim drugarima. Ovu dobrotvornu akciju podržali su mnogi zaposleniu Sberbank Srbija, koji su u okviru naše već tradicionalne inicijative „Sberbank deci“ donirali puno novogodišnjih paketića za decu koja trenutno borave na ovoj klinici – istakao je Vladimir Bošković, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija tokom današnje posete Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

  Drago nam je da je veliki broj domaćih kompanija, uključujući i prijatelje iz Sberbank Srbija, i ove godine obezbedio novogodišnje paketiće za decu koja borave na odeljenjima naše klinike. To je zaista lep znak pažnje i značajna podrška za našu ustanovu. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali u 2021. godini i siguran sam da ćemo svi mi, kojima su dečji osmesi i zdravlje na prvom mestu, nastaviti odličnu saradnju i u godinama koje slede – naglasio je doc. Dr Siniša Dučić, direktor Univerzitetske dečje klinike, povodom današnje donacije Sberbank Srbija.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Sberbank Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE