Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jahorina dobija jedinstveni stambeno poslovni kompleks

  U samom centru Jahorine, pored glavne ski staze i gondole Poljice gradi se SKY HILL JAHORINA, jedinstven i potpuno autentičan stambeno poslovni kompleks.

  Ova prestižna lokacija dobiće svoj novi biser autentičnog dizajna, renomiranog arhitekte Dušana Tešića i koautora Dušanke Vučenović. Doprineće da centar Jahorine dobije potpuno novu dimenziju, po uzoru na najpopularnije svetske destinacije.

  Reflektujuća stakla zgrade, u kojima se istovremeno ogledaju atraktivni centar i planinski pejzaži, ističu lepotu prirode i upotpunjuju uživanje kako u zimskom tako i u letnjem periodu.

  Pored svih sadržaja Jahorine koji su nadohvat ruke, vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna 24-časovna recepcija sa obezbeđenjem i uslugom održavanja i obezbeđena skijašnica, dodatne su pogodnosti za sve one koji žele savršen odmor ili priliku da investiraju.

  Stambeno poslovni kompleks imaće jedinstvenu uslugu

  Kao posebna usluga u samom objektu na recepciji omogućeno je izdavanje apartmana za vlasnike

  Ukupna površina budućeg kompleksa je 13.300 m2 bruto.

  U kompleksu će biti zastupljene različite strukture stanova. Od studija do porodičnih apartmana, površine od 24,5 m2 do 73m2 i poslovnog prostora.

  Pretprodaja apratmana i poslovnog prostora počinje 6. jula 2022

  Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

  Investitor CONSTRUCT INVEST (deo MOJ KIOSK GROUP).

  Izvor: BIZLife

  Foto: SKY HILL Jahorina

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE