Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sigurna štednja u Kredi Agrikol

  Tokom nedelje štednje, Kredi Agrikol (Crédit Agricole) banka ističe važnost sigurnosti depozita i odabira pravog načina štednje.

  Kao članica jedne od najsnažnijih bankrskih grupacija u svetu, CA Srbija svojim klijentima garantuje stabilnost štednje, raspoloživost njihovih sredstava kao i različite vrste savetodavnih usluga u svakom trenutku, saopšteno je iz te banke.

  Kako bi odgovorila različitim mogućnostima i potrebama štednje svojih klijenata, Kredi Agrikol je pripremila niz štednih proizvoda različitih karakteristika od kojih se izdvaja Liberté Loyalty 36: oročena devizna štednja uz koju klijenti tokom tri godine ostvaruju garantovanu, rastuću godišnju kamatnu stopu uz mogućnost podizanja sredstava u svakom trenutku nakon prve godine oročenja, bez gubitka prihoda od kamate.

  Kredi Agrikol Srbija članica je Kredi Agrikol Grupe koja se nalazi u prvih deset bankarskih grupa na svetu sa najvećom aktivom, a nedavno joj je rejting kompanija Standar & Poor ocenu kreditnog rejtinga podigla na A+.

  Osim finansijskih pokazatelja, opravdanost štednje u Kredi Agrikol ogleda se i kroz tradiciju te banke dužu od jednog veka koja je zasnovana na dugoročnom razvoju odnosa sa klijentima, dodaje se u saopštenju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE