Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SBB tuži Telekom Srbije

  Kompanija SBB saopštila je da će tužiti Telekom Srbije zbog pritisaka i odluke da povuče sve sportske sadržaje sa televizije B92.

  „Pompezno najavljeni sportski sadržaji na TV B92 na kojoj je počelo emitovanje utakmica najjačih evropskih liga počev od engleske Premijer Lige, kao i utakmice Super lige i košarkaške Aba lige uskoro će biti uklonjeni iz sadržaja ove televizije po zahtevu Telekoma Srbija“, navodi se u saopštenju SBB.

  Ističe se da je Telekom omogućio taj sportski program na TV B92 u trenucima kada je delovalo da SBB neće postići dogovor o nastavku saradnje sa televizijama B92 i Prva, a da ih povlači nakon što je taj dogovor postignut u petak.

  „Telekom je ponovo obmanuo građane Srbije koji su mogli i putem običnih antena da prate ove sportske sadržaje koje je državna kompanija platila preko 600 miliona evra“, navodi se u saopštenju.

  Dodaje se da je Telekom postavljao štandove ispred poslovnica SBB, nudio prevoz za korisnike koji su želeli da raskinu ugovor, dolazili na vrata korisnicima sa obrascima za raskid ugovora sa SBB, vodio kampanju u medijima sa savetima na koji način da se raskine ugovor, lepili plakate i delili flajere.

  „Svi ovi potezi nemaju veze sa fer tržišnom utakmicom, jer je Telekom pokazao da je spreman da primeni sve nečasne radnje da bi pridobili SBB korisnike i opravdali svoju neuspešnu poslovnu politiku. Zbog svih ovih neregularnih poslovnih poteza kompanija SBB će tužiti Telekom Srbija“, stoji u saopštenju.

  SBB ipak nastavlja da emituje TV Prva i TV B92

  Izvor: Beta

  Foto: Promo, Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE