Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SBB ipak nastavlja da emituje TV Prva i TV B92

  Kompanija SBB saopštila je da je uspela da se izbori da televizije sa nacionalnom frekvencijom Prva i B92 ostanu u SBB ponudi, kao i sva tri kablovska kanala Prva Plus, Prva Kick i Prva World.

  „Postigli smo sporazum u interesu svih SBB korisnika i to je bio motiv kojim smo se rukovodili dok smo bili izloženi svim mogućim pritiscima“, navodi se u saopštenju.

  SBB: Još pet novih kanala

  U saopštenju se naglašava da će SBB korisnici, pored nacionalnih televizija koje su ostale u ponudi i koje će se emitovati na isti način kao ranije, sada biti u mogućnosti da gledaju pet novih kanala sa vrhunskim sadržajem, najpopularnije svetske i domaće filmove i serije, kao i najpoznatije muzičke formate na novim kanalima – Nova Max, Nova Series i Grand Nostalgija u produkciji United Media, kao i Insta TV i France 24.

  „Pokazalo se još jednom da su najveća snaga kompanije SBB naši korisnici i zaposleni i da čak kada se protiv nas vodi organzovana hajka suprotna pravilima fer konkurencije i poštene tržišne utakmice, uspevamo sa svim tim da se izborimo i odbranimo kompaniju i interese naših korisnika“, zaključuje se u saopštenju.

  Prethodno je kompanija obavestila korisnike da će usled nepovoljnih tržišnih uslova nametnutih od strane vlasnika televizija sa nacionalnom frekvencijom, od 28. oktobra ukinuti TV Prva, TV B92 i njihov kablovski portfolio iz ponude.

  “Ne želimo da pristanemo na ucenjivačku i potpuno neprimerenu ponudu vlasnika Prve, koja je u odnosu na prethodni period saradnje uvećana za čak 1.000 odsto, pri čemu je zanemarena činjenica da je reč o televizijama kojima po svim parametrima merenja gledanosti opada rejting, dok najpoznatija TV lica napuštaju ove medije”, saopšteno jepre desetak dana.

  SBB je deo United grupe u okviru koje posluje i N1.

  SBB ukida TV Prva i B92, a uvodi PET NOVIH kanala

  Izvor: N1

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE