Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vlasnici benzinskih pumpi

  Rafinerija u Pančevu – mesto gde se „stvara“ gorivo svetskog kvaliteta

  Verovatno se svi mi rado prisećamo trenutka kada smo dobili svoju vozačku dozvolu.

  Ipak je to momenat kada je sloboda dobila drugo, šire značenje. Nije nam bilo bitno gde idemo, kada, sa kim i koliko daleko, samo je bilo bitno da vozimo. Jedna od manje bitnih stvari je bila i koje gorivo sipamo u auto, nepisano pravilo je bilo – što jeftinije, to bolje.

  Ipak, kako se godine iskustva ređaju iza nas, shvatamo da to isto pravilo nije sasvim tačno, jer se na duge staze ne isplati štedeti na nečemu toliko bitnom. Svako zna da je gorivo hrana svakog četvorotočkaša, i kako vodimo računa o tome šta mi jedemo, tako bi trebalo i da obratimo pažnju na to čime „hranimo“ svoj automobil.

  Najsavremenije tehnologije proizvodnje goriva

  Kompanija NIS pobrinula se da svaki vozač i poznavalac četvorotočkaša, koji želi da vodi računa o dugovečnosti i pouzdanosti svog vozila, ima omogućen pristup gorivu najvišeg kvaliteta.

  Naime, kako bi svaka kap NIS-ovog goriva bila beskompromisno čista i dovoljno dobra da opravda poverenje potrošača svakog meseca, ova kompanija primenjuje najsavremenije tehnologije proizvodnje goriva u Rafineriji nafte u Pančevu.

  Laboratorijska kontrola u cilju dobrog kvaliteta

  Velika pažnja se posvećuje i laboratorijskoj kontroli kvaliteta proizvedenog goriva na najsavremenijoj analitičkoj opremi i od strane visokostručnog i kompetentnog inženjerskog kadra.

  Tom prilikom NIS-ovi eksperti koriste više od 400 akreditovanih ispitnih metoda koje garantuju vrhunski kvalitet goriva.

  Pored provere kvaliteta, NIS-ovi tehnolozi vrše i brojna laboratorijska ispitivanja koja za cilj imaju sprečavanje eventualne degradacije goriva prilikom transporta od rafinerije do benzinskih stanica i krajnjih potrošača.

  Više od milion potrošača koji sipaju gorivo na GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama, mogu da potvrde da u rezorvoar njihovog „ljubimca“ stigne najkvalitetnije gorivo. Svratite i Vi na najbližu GAZPROM ili NIS Petrol benzinsku stanicu, priuštite svom automobilu gorivo vrhunskog kvaliteta i osetite razliku u vožnji.

  Izvor: NIS

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE