Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  pošta srbije

  Gde, šta, kada i kako će raditi za Dan državnosti u Srbiji?

  Povodom obeležavanja Dana državnosti, koji se praznuje dva dana, 15. i 16. februara, neće biti većih izmena radnog vremena apoteka, tržnih centara, prodavnica i pošta u Srbiji.

  Kako rade Pošte?

  Na državni praznik Sretenje, 15. i 16. februara radiće 72 dežurne pošte u Beogradu i svim većim gradovima i turističkim centrima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

  U Beogradu, pored Glavne pošte u Takovskoj 2, i pošte na aerodromu „Nikola Tesla“ koje rade uobičajeno 24 sata, radiće i pošte u tržnim centrima, u „Univereksport“ objektima i još šest dežurnih pošta u gradu, saopštila je Pošta Srbije.

  Otvorene će biti pošte u tržnim centrima u Pančevu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport“ objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru, u „Roda“ objektima u Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Šapcu, pošte na Kopaoniku i Zlatiboru, i druge dežurne pošte u gradovima širom Srbije.

  Po neizmenjenom radnom vremenu radiće pošte na graničnim i administrativnim prelazima – non-stop.

  Apoteke i tržni centri – radno vreme

  Dežurne apoteke koje inače rade od 00 do 24 časa, biće otvorene i tokom praznika, a većina privatnih apoteka radiće po redovnom radnom vremenu.

  Kada je reč o tržnim centrima, radiće po redovnom radnom vremenu kao i multipleks bioskopi i prodavnice u tržnim centrima. Uobičajeno će raditi i Gomeks prodavnice, DIS, DM, Idea, Lidl, Maksi i Shop’n’Go, Roda marketi, Super Vero i Jumbo, Tempo, Univereksport.

  Radno vreme prodajnih objekata

  Kada je reč o gradskom prevozu, on će tokom dva dana praznika funkcionisati po nedeljnom redu vožnje.

  Za vreme državnog praznika, 15. i 16. februara Veletržnica Beograd radiće non stop.

  Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda radiće 24 časa, a ostale benzinske stanice u gradu radiće od 6.00 do 20.00 časova.

  Dežurni prodajni objekti koji u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost, dužni su da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta, najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Unsplash

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE