Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poznata kurirska služba Mail Boxes Etc. stiže u Srbiju

  Poznata američko-italijanska kurirska služba Mail Boxes Etc. (poznata i pod imenom privatna pošta, kako je često nazivaju) stigla je i u Srbiju. Svoju prvu lokaciju na domaćoj teritoriji ova kurirska služba otvorila je na adresi Milutina Milankovića br. 1, a uskoro će se naći na još 25 lokacija širom Srbije.

  Kao svetski poznati brend Mail Boxes Etc. je svoju slavu izgradio na visokom kvalitetu usluge koju nudi, posebnom odnosu prema potrošačima i korektnim cenama usluga. Korisnici Mail Boxes Etc. kurirske službe kako širom planete, tako i u Srbiji mogu da očekuju jedan potpuno novi i krajnje profesionalan pristup kakav do sada na ovim prostorima nije viđen bar kada je u pitanju ovakva vrsta servisne usluge.

  Iz Mail Boxes Etc. poručuju da korisnici njihovih servisa u Srbiji od njih mogu da očekuju: daleko bržu isporuku paketa od one na koju su do sada navikli sa drugim kurirskim službama, poštanske pretince i adrese za sve firme i startapove, kompletno uređenje izvoznih papira i ubrzane postupke isporuka inostranih pošiljki kako onih koji pristižu u Srbiju, tako i onih koji se šalju iz Srbije. Mail Boxes Etc. je takođe poznat i po tome da izrađuje kompletne reklamne materijale za svoje klijente, kao i da realizuje različite reklamne aktivnosti.

  Već dugo sam u poslu sa dostavom hrane u Srbiji. Zahvaljujući mojim naporima Wolt i Glovo su na našem tržištu, a učestvovao sam i u razvoju Car Go butlera. Iskren da budem oduvek sam želeo da pored vrhunske dostave hrane domaćim kupcima ponudim i jednu sjajnu kurirsku uslugu. Šetajući Milanom sa suprugom poželeo sam svojim prijateljima u Srbiji da pošaljem poklone i tada sam preko Mail Boxes Etc. kurirske službe poslao pakete. Iznenađen sam bio i brzinom i kvalitetom usluge. Tada sam rekao sebi da Mail Boxes Etc. moram da dovedem na ove naše prostore. Iz ideje se krenulo u realizaciju i relativno veoma brzo Mail Boxes Etc. je došao u Srbiju”, ističe Stefan Šurlan, vlasnik ove franšize u Srbiji.

  Ja sam siguran da će svi korisnici Mail Boxes Etc. kurirske službe biti prezadovoljni uslugom i brzinom isporuke. Znate kako, ljudima i kompanijama je ovde preko glave loše organizovanih kurirskih službi, jednog neljubaznog pristupa prilikom isporuka paketa i generalno sve češćih kašnjenja isporuka. Znam konkretno primere mnogih Web šopova koji imaju problema (i koji su mi se žalili) sa kurirskim službama gde gube mnogo novca jer su iste loše organizovane. Sa Mail Boxes Etc.-om definitivno toga neće biti”, dodaje Šurlan.

  Dolazak Mail Boxes Etc. kurirske službe na ove prostore je ujedno i velika šansa za mlade i sve koji traže dobar i stabilan posao jer ova kurirska služba uveliko traži nove franšizere na teritoriji cele zemlje. Uz stabilan i održiv posao iz ove kurirske službe budućim franšizerima se nude i brojne dodatne mogućnosti za napredovanje i rast poslovanja, poručuju čelni ljudi Mail Boxes Etc.-a za Srbiju.

  Tržište Srbije još uvek nije detaljno pravno uređeno kada je ovakva vrsta servisnih usluga u pitanju. Mnoge stvari kod isporuka treba detaljnije pravno uokviriti kako bi i korisnici i kurirske službe imale dobiti na obostrano zadovoljstvo. Da li i kada će se to dogoditi, za sada nemamo informacije, ali jedno je sigurno – uslaskom Mail Boxes Etc.-a na prostor Srbije situacija sa isporukom pošiljki bi trebalo da bude mnogo kvalitetnija i brža.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Mail Boxes Etc.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE