Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  pošta srbije

  Pošta Srbije objavila DETALJE: Evo kako da se prijavite za POSAO

  Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, JP „Pošta Srbije“ pokrenula je danas stalni konkurs za zapošljavanje kandidata na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika na celoj teritoriji Republike Srbije.

  Svi zainteresovani za rad na ovim pozicijama, mogu se prijaviljivati isključivo elektronskim putem, na korporativnom sajtu Pošte, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

  Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije je kreirala na korporativnom sajtu posebnu stranicu http://konkurs.posta.rs/, gde su dostupne sve informacije, uslovi konkursa uputstvo i obrazac za prijavu.

  Stranica aktivna za prijave kandidata

  Kako se navodi, ova stranica biće stalno aktivna za kontinuirane prijave kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, a njihove aplikacije biće razmatrane i obrađene prema aktuelnim kadrovskim potrebama. Stranica će služiti i za buduća oglašavanja i informisanje o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje.

  „Pošta Srbije je jedno od najstarijih i najvećih preduzeća u zemlji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih. Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne rezultate temelji na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate, kao i da se zajedno sa zaposlenima dalje razvija“.

  Podsetimo, JP „Pošta Srbije” Beograd, objavila je da pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Srbije.

  Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.

  Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene.

  Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju.

  Pošta Srbije objavila konkurs za zapošljavanje: Evo koje POZICIJE se traže

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pošta Srbije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE