Početak godine je idealan za nova znanja a ONLINE KURSEVI su pravi izbor

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  online kursevi

  Početak godine je idealan za nova znanja a ONLINE KURSEVI su pravi izbor

  Online kursevi postali su jedan od glavnih izbora za učenje novih veština a zbog praktičnosti obično su prvi izbor zaposlenih.

  Dolazak Nove godine za mnoge je trenutak kada reše da okrenu list, promene sve ono što ih kod sebe nervira i steknu nove i korisne navike.

  Tako se neki odlučuju na to da se posvete zdravim stilovima života, neki počnu da vežbaju, drže dijetu, a neki da promene posao, posvete se više prijateljima i porodici.

  Ipak, ima i onih koji u prve dane Nove godine uplove sa željom i čvrstom odlukom da krenu u sticanje novih znanja i veština koje, u svakom slučaju, nikako nisu  na odmet. A neretko mogu da otvore nove perspektive i pravce karijere.

  Kakvu edukaciju odabrati?

  Kada odluče da nauče nešto novo, mnogi se suoče sa dilemom kakvu vrstu edukacije odabrati?

  Zaposleni su suočeni sa manjkom vremena i nastoje da ga iskoriste na najracionalniji način pa se kao logičan izbor nameću online kursevi.

  Ova vrsta edukacije postala je posebno popularna pojavom koronavirusa, pa se može reći da nema mnogo dileme da je reč o najbolje uložiti vreme u takvu vrstu nastave.

  Iako direktan kontakt sa predavačem možda nema alternativu, činjenica da je za fizički odlazak i dolazak potrebno više vremena nego za sam kurs, svakako utiče na odluku pri izboru.

  Imajući to u vidu, kompanija Visa je za korisnike Visa kartica, omogućila brojne pogodnosti za nova znanja i veštine koje mogu da steknu, a koje im mogu biti korisne tokom profesionalne karijere.

  Online kursevi sa popustom i do 25%

  Zahvaljujući toj ponudi oni će moći da ostvare popuste na onlajn učenje i dodatno obrazovanje, i to na najboljim obrazovnim platformama. Ovakvi kursevi i edukacije predviđeni su i za timove u kompanijama.

  VISA online kursevi

  VISA online kursevi

  Jedan od takvih je Coursera – edukativna platforma koja omogućava onlajn kurseve, sertifikate i obrazovne programe od strane vrhunskih univerziteta i svetskih kompanija.

  Svi koji su zainteresovani mogu ostvariti 10 odsto popusta na Coursera kurseve za timove uz Visa Business kartice. Predviđeno je da tim od pet do 125 ljudi može da pristupi kursevima, specijalizacijama i projektima sa konsultacijama.

  Osim ovog kursa, Visa je pripremila i 15 odsto popusta na edX kurseve uz sve Visa kartice i promo kod VISA15.

  VISA online kursevi

  VISA online kursevi

  EdX je platforma za interaktivne onlajn kurseve koju su osnovali MIT i Univerzitet Harvard 2021. godine. EdX je prilika da nastavite karijeru, steknete diplomu ili proširite svoje znanje na bilo kom nivou.

  Takođe popust od 15 odsto moguć je na sve GetSmarter onlajn kratke kurseve uz sve Visa kartice. Popust je moguć uz promo kod 2UESGSVISA15.

  GetSmarter 2U je platforma kratkih onlajn kurseva koji traju šest do osam nedelja na vodećim univerzitetima širom sveta. Nudi programe koji se ne fokusiraju samo na diplome, već i razvijaju ključne moderne veštine kao što su liderstvo i tehnologija.

  VISA online kursevi

  VISA online kursevi

  Dostupni i online kursevi jezika British Council-a

  Ako je čvrsta novogodišnja odluka da popravite znanje jezika, sa Visa karticom možete poboljšati svoje znanje engleskog jezika u British Council-u uz popust od 10 odsto.

  British Council je jedna od najpopularnijih svetskih akademskih institucija za one koji žele da unaprede svoje znanje engleskog jezika i steknu međunarodni IELTS sertifikat.

  VISA online kursevi

  VISA online kursevi

  Uz sve Visa kartice moguće je ostvariti i popust do čak 25 odsto na sve Udemy kurseve.

  Udemy je platforma za učenje onlajn koja ima za cilj da obrazovanje učini dostupnim svima. Biznis, IT, dizajn ili muzika, samo su neke od oblasti, a može se birati među 155.000 kurseva koji se ažuriraju na platformi jednom mesečno.

  Popusti važe do 30. septembra 2022. godine.

  Sve dodatne informacije o ponudama koje vam predstavlja Visa mogu se naći na linku: https://rs.visa.com/pay-with-visa/promotions/e-learning.html

  Izvor: BIZLife

  Foto: Visa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE