Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PHILIPS MONITORS imenovan za dobitnika nagrade CES 2022 Inovation Awards

  Philips Monitors je imenovan za dobitnika nagrade CES® 2022 Innovation Awards, za proizvod Philips Momentum 559M1RYV, 55 inčni monitor dizajniran za Xbox. Ovogodišnji program dodele nagrada okupio je rekordni broj kandidata, premašujući brojku od 1800 prijava. Vest je objavljena pre CES 2022, najuticajnijeg tehnološkog događaja u svetu, koji je predviđen za period od  5. do 8. januara u Las Vegasu i odvijaće se digitalnim putem.

  CES Innovation Awards program, u vlasništvu i  organizaciji od strane Consumer Technology Association (CTA)®, je takmičenje koje na godišnjoj bazi nagrađuje izvanredna postignuća u dizajnu i inženjerstvu, u čak 27 kategorija potrošačke tehnologije. Oni s najvišim ocenama, primaju distinkciju “Najbolje od inovacije”. Prijave je ocenjivao panel najboljih stručnjaka  iz industrije, sačinjen od članova medija, dizajnera, inženjera i dr., a kriteriji su bili inovacija, tehnika i funkcionalnost, estetika i dizajn.

  Philips Momentum  gejming monitor za Xbox (559M1RYV) dizajniran je kako bi fanovima Xbox-a omogućio ultimativno iskustvo korišćenja, postavljajući novi standard u gejming monitorima za konzole budućih generacija. Korišćenje nove HDMI 2.1 specifikacije omogućuje moderniji način gejminga s 4K rezolucijom, većim brzinama osvežavanja od 120Hz, HDR potporu sa DisplayHDR 1000 te manje mrežno kašnjenje, za izuzetno prijatno iskustvo igranja na 55 inčnom monitoru. Philips Momentum 559M1RYV dolazi sa  specijalno dizajniranom zvučnom trakom, osmišljenom od strane inženjera kompanije Bowers & Wilkins, britanske kompanije za zvučnike, prepoznatljive širom sveta po svom inovativnom dizajnu i zvučnom inženjerstvu, koja upotpunjuje imerzivno iskustvo igranja.

  „Izuzetno smo ponosni i zahvalni na tituli koju nam je dodelio CES® Innovation Awards u Gaming products kategoriji,” rekao je Stefan Sommer, direktor sektora za marketing i menadžment u Evropi u MMD-u. „Philips Momentum 559M1RYV je pokazatelj našeg vođstva u pružanju najprijatnijeg i najimerzivnijeg iskustva gejminga na tržištu.”

  Dobitnici CES 2022 Innovations Awards, uključujući i opise proizvoda, slike, mogu se pronaći na CES.tech/innovation. Više informacija će biti objavljeno u januaru. Brojni  dobitnici će prezentirati svoje proizvode na izlaganju Innovation Awards na događaju CES 2022.

  U vlasništvu i produkciji CTA-a, CES 2022, globalna pozornica za inovacije, sazvaće tehnološku industriju lično i digitalno, dajući globalnoj publici pristup vodećim brendovima i startupima, kao i najuticajnijim svetskim čelnicima i zagovornicima industrije. Posetite CES.tech za sve novosti vezane uz CES 2022, uključujući zdravstvene protokole i registraciju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Philips

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE