Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Payoneer

  Partnerstvo koje širom otvara vrata međunarodnog poslovanja

  Nove mogućnosti za kompanije, preduzetnike i startapove

  Novonastalo partnerstvo između InCentar i Payoneer kompanija sa sobom je donelo velike benefite za sve one koji posluju sa inostranim klijentima. Zahvaljujući međusobnoj saradnji ovih kompanija komplikovani prenos finansija u međunarodnim tokovima postaje nikad lakši, sigurniji i, uz to, sada dostupan svima bez izuzetka.

  Payoneer kao platforma za prekogranična plaćanja i svetski partner za digitalnu trgovinu omogućuje svakom biznisu, bez obzira na veličinu, mesto i stepen razvoja, dodatne mogućnosti za rast u globalnoj digitalnoj ekonomiji.

  “Saradnja sa InCentar habom nametnula se kao prirodno rešenje u kreiranju novog vida podrške kompanijama, preduzetnicima i startapovima koji posluju sa inostranstvom. Verujemo da će ova nadgradnja već postojećih usluga koje InCentar nudi mnogima u Srbiji sada pomoći da prošire svoje poslovne potencijale i na globalno tržište”, izjavio je Nikola Mehandžić, direktor kompanije Payoneer za tržišta Srbije i Jugoistočne Evrope.

  Payoneer

  Payoneer/InCentar

  InCentar otvora još jedno poglavlje u svom poslovanju

  Sa druge strane, kompanija InCentar nudi mnogobrojne usluge i programe za podršku preduzetnicima i startapovima u razvoju biznisa, poput otvaranja i registrovanja firmi na domaćem tržištu, organizacije poslovanja i razvoja preduzetničkih veština. Velika mreža partnera iz različitih sektora navela je InCentar da otvori još jedno poglavlje u svom poslovanju.

  “Sve veći broj domaćih firmi, posebno onih iz domena malih i srednjih preduzeća, širi svoje poslovanje izvan granica zemlje. Takav vid poslovanja nije ništa novo, ali je u poslednjim godinama dostigao veliku ekspanziju, koja nam uz raspoloživu tehnologiju omogućuje da dodatno olakšamo i podstaknemo finansijsku frekventnost između domaćih preduzetnika i njihovih globalnih klijenata. Sada, uz saradnju sa Payoneer-om verujemo da smo otvorili novo poglavlje na polju međunarodnih finansijskih usluga, što će, bez sumnje, imati veliki uticaj na razvoj privatnih biznisa”, rekao je Željko Ilić, suosnivač i generalni direktor kompanije InCentar.

  Sva je prilika da ovo partnerstvo sa sobom donosi velike olakšice na polju međunarodnog poslovanja, što će, bez sumnje, mnogima biti od velike koristi prilikom daljeg razvoja i poslovnog rasta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Payoneer

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE